Vinde acum
Favorite
Contul Meu
COVID-19: Rămâi în siguranță pe perioada pandemiei. Vezi recomandările

Alta Culegator Berko

17 842 EUR Pret Net
2021
15:10, 13 septembrie 2021 ID: 7045290682

Detalii

Descriere

Momentan societatea produce 2 modele de Berko tractate:
- pe un rând
- pe două rânduri, un model relativ nou
Berko este o maşină de recoltat porumb, proiectată de experţii societăţii în colaborare cu profesorii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Novi Sad şi utilizatorii de maşini de recoltat porumb ştiuleţi. Astfel, la Berko sunt eliminate în mare parte neajunsurile întâlnite la alte mărci asemănătoare. Componentele utilajului sunt fabricate la standarde ridicate, obţinând astfel o fiabilitate ridicată.Construcţia maşinii Berko cuprinde următoarele elemente: şasiu sudat, tocător de plante vertical cu cuţite rotative, sistem de depănuşare lat (transportor cu melc de la sistemul de depănuşat până la elevator), buncăr de depozitare cu mare capacitate, bară de tracţiune.
Sistemul de tocare este orizontal, alcătuit din două reductoare acţionate de transmisii prin lanţ, cu turaţia de 2500 rotaţii/minut şi sunt dotate cu cuţite cu tăiş dublu (se pot refolosi schimbând poziţia lor). Înălţimea minimă de tăiere a plantelor este de 12 cm.
Sistemul de depănuşare cuprinde:
-valţuri în formă de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu inserţie de pânză şi două treimi din cauciuc profilat
-6 bucăţi de cauciuc cu posibilitatea reglării în funcţie de uzura acestora.

Utilajul lucrează în condiţii corespunzătoare cu o viteză de 6 km/h. Punerea în funcţiune a utilajului se realizează de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turaţia necesară este de 540 rotaţii/minut.
Toate elementele în rotaţie se pot echipa cu sistem de inversare. În cazul intrării în sistemul de alimentare a unui corp străin, clichetul protejează utilajul, intrând în mersul în gol.
Constructia masinii cuprinde urmatoarele elemente: sasiu sudat, tocator de plante vertical cu cutite rotative, sistem de depanusare lat (transportor cu melc de la sistemul de depanusat pana la elevator), buncar de capacitate mare, bara de tractiune.
Sistemul de tocare este orizontal, alcatuit din doua reductoare, este actionat de un lant, turatia fiind de 2500 rotatii/minut. Este dotat cu cutite cu tais dublu (se pot refolosi schimband pozitia lor). Înaltimea minima de taiere a plantelor este de 12 cm.
Sistemul de depanusat e format din: valturi în forma de stea, din care o treime sunt din cauciuc cu insertie de panza si doua treimi din cauciuc profilat - 6 bucati de cauciuc cu posibilitatea reglarii în functie de uzura acestora. Utilajul lucreaza, în conditii optime, la o viteza de 6 km/h.
Punerea în functiune a utilajului se realizeaza de la priza de putere a tractorului cu ajutorul axului cardanic, turatia necesara fiind de 540 rotatii/minut.
Toate axurile în rotatie sunt echipate cu sistem de inversare. În cazul în care în sistem intra un corp strain, atunci clichetul protejeaza utilajul, intrand în mersul în gol.

Optional:
-Masina poate fi dotata cu un sistem de autocuratare.
- Greutate mai mica
- Greutatea maşinii este cu 20-40 % mai mică faţă de alte mărci, implicit necesita cu 20-30% mai puţină putere de acţionare.
- Buncar incapator
- Buncăr încăpător, cu descărcare hidraulică avand o productivitate ridicată.
- Intretinere usoara
Maşina de recoltat este mult simplificată, prin urmare necesită mai puţine piese de schimb şi are o întreţinere uşoară
-Ecartament reglabil, (ambele roţi pot calca pe rândurile culese sau printre rânduri).
-Performanta mai mare
-In urma utilizării sistemului de tocare orizontală rezultă o performanţă mult mai mare, puterea necesară acţionării este mai redusă.
-Posibilitatea atasarii unui inversor
-Principalul avantaj al maşinii este că se poate dota şi livra cu inversor, care are rolul de a schimba sensul de rotaţie a axului de acţionare. Acţionarea se poate face din cabina tractorului, deci o intervenţie rapidă, fără riscul accidentării mecanizatorului.
-Putere necesara este de 45 CP
-Buncarul 3.8 m3
-Inaltime de descarcare 2750 mm
-Distanta intre roti 2.1 - 2.8 m
-Productivitate 0.6 - 0.9 ha/h
-Lungime 5700 mm
-Latime 2940 mm
-Inaltime 2850 mm
-Greutate 2120 kg

Date despre vanzator

Magazia Lu' Costica

Dealer
Vanzator pe Autovit.ro din 2017

Alte contacte

Program de lucru

  • luni 8:30-17:45
  • marti 8:30-17:45
  • miercuri 8:30-17:45
  • joi 8:30-17:45
  • vineri 8:30-17:45
  • sambata Inchis
  • duminica Inchis

Locatie

Alta Culegator Berko
2021
17 842 EUR Pret Net

Magazia Lu' Costica

Dealer
Vanzator pe Autovit.ro din 2017
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube