Vinde acum
Favorite
Contul Meu
COVID-19: Ramai in siguranta pe perioada pandemiei. Vezi recomandarile

Labocosmetica Pasta Polish Abraziva Super Finish 250ML LAB64

139 RON Pret Brut
17:15, 16 ianuarie 2022 ID: 7044278889

Detalii

  • Producator
    Labocosmetica
  • Codul Piesei
    LAB64
  • Marca
  • Stare

Descriere

Labocosmetica Pasta Polish Abraziva Super Finish 250ML LAB64

Pasta Polish Super Finish #Labocosmetica #Fiero, 250gr este o pasta de polish inovatoare, pe baza de apa, fara ceara sau silicon. Nu acopera defectele, dar le elimina lasand un finisaj pur si real, cu un luciu extrem de profund pe suprafata, creand conditia ideala pentru aplicarea protectiilor ceramice.

Fiero este un primer inovator proiectat special pentru a pregati suprafata pentru aplicarea protectiei ceramice, garantand o legatura puternica si de durata intre suprafata si protectia aplicata. Primer-ele traditionale care folosesc rasini si substante de umplere pentru a obtine un finisaj perfect, au nevoie de mai mult timp pentru a se lega de lac, de obicei intre 6 si 12 ore. Cu Fiero toate acestea nu se intampla si se poate aplica protectia ceramica imediat dupa faza de finisare, economisind astfel timp.

Pasta Primer Polish Super Finish #Labocosmetica #Fiero, 250gr este o pasta super fina si este compatibil cu toate protectiile ceramice.

Fiero, de fapt, nu contine rasini, substante de umplere sau ceara. Formula sa este compusa dintr-o selectie atenta de abrazivi sintetizati care se adapteaza la suprafata datorita tehnologiei inovatoare "Adaptive Abrasive Technology". Aceasta tehnologie permite obtinerea unui finisaj perfect si pur atat pe lacurile moi, cat si pe cele dure. Fiero permite scurtarea timpului de procesare pe orice tip de vopsea si isi exprima capacitatea maxima de finisare in prezenta suprafetelor sensibile: moi sau lipicioase. Pe suprafetele dure sau ceramice, permite inchiderea lucrarii in numai 2 pasi, in combinatie cu Audace.

Pasta Primer Polish Super Finish #Labocosmetica #Fiero, 250gr nu contine compusi organici volatili (VOC Free).

Cantitate: 250 gr
Labocosmetica Pasta Polish Abraziva Super Finish 250ML LAB64
139 RON Pret Brut
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video

Dealer

SEAL AUTO

Vanzator pe Autovit.ro din 2020
Locatie vanzator Str. Onestilor nr.46 - 410256 Oradea, Judet Bihor (Romania) Afiseaza harta
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube