Vinde acum
Favorite
Contul Meu
COVID-19: Rămâi în siguranță pe perioada pandemiei. Vezi recomandările

LS Tractor LS model J27, 27 CP

10 150 EUR Pret Net, Negociabil, Se emite factura
2020
12:05, 3 aprilie 2021 ID: 7039764373

Detalii

Dotari

  • Directie asistata
  • Sistem remorcare (carlig)
  • Sistem hidraulic pentru accesorii
  • Sistem prindere accesorii spate (3 puncte)

Descriere

LS a intrat in industria fabricarii de tractoare in 1977 sub denumirea de KHIC (Korea Heavy Industries & Construction Co.) in parteneriat cu FIAT (actualul CNH).
In 1983 fosta companie GoldStar Cable cumpara compania KHIC si o redenumeste in GoldStar tractors. Numele companiei se schimba in LG din 1995. In anul 2003 grupul LG a fost impartit in trei companii iar asa a luat nastere LS Grup.
Tractoarele produse de catre LS Grup au fost vandute de-a lungul timpului sub numele de GoldStar, Fiat-GoldStar, LG, LG-Fiat, LG-New Holland, LS si LS-New Holland in Coreea de Sud (cu garantie 36 luni).
J27 este un tractor cu personalitate, cu un design compact, optim pentru ferme mici si peisagistica.
Performanata si agilitate combinata intr-un tractor cu un sasiu de mici dimensiuni.
Cand aveti nevoie sa faceti lucrari in spatii inguste, limitate, aceste tractoare 4x4 ofera performanta cu mai putin zgomot, vibratii reduse si mai putine emisii.
Folosite in special pe suprafete mici, atat de fermieri cat si de utilizatorii comerciali J27 ofera o manevrabilitate excelenta si agilitate in spatii inguste.

Avantaje
-Fiabilitate japoneza.Motorul este Mitsubishi-Japonia, aspirat, tip S3L2 de 27 CP, in 3 pistoane. Fiabilitatea acestuia a fost demonstrata in nenumarate parteneriate cu producatori de talie mondiala care au dorit sa-si exchipeze tractoarele cu aceasta marca de motoare.
-2 munci simultane .Un mare avantaj al acestui tractor este existenta unei a doua prize de putere amplasata sub tractor. Acest lucru face posibil folosirea simultana a doua utilaje actionate independent de cele doua prize de putere.
-Economie lunara.Motorul compact are un regim de functionare foarte econom, de numai 280 g/kW.h (206 g/HP.h) la 3000 rpm.
-Dotare suplimentara gratis.Ca si in cazul tuturor tractoarelor LS, J27 vine standard cu dotari optionale fara costuri suplimentare. Sub tractor exista o a doua priza de putere de mijloc ideala pentru monatrea unui utilaj de tuns gazonul.

Recunoastere internationala
-LS Mtron bate Kubota si John Deere in evaluarea satisfactiei dealerului in America de Nord in anul 2015
-In evaluarea satisfactiei dealerului condusa de Asociatia Dealerilor de masini agricole din America de Nord, LS Mtron a iesit pe primul loc la 11 din cele 12 categorii castigand NAEDA Dealer’s Choice Award
-Referitor la satisfactia generala, LS Mtron ajunge la punctajul de 6.21, surclasand cel mai mare producator de masini agricole din lume John Deere (5.50 puncte) cat si Kubota (5.90 puncte).

-Design elegant, modern.Designul elegant și compact este optim pentru fermele mici sau exploatarea din jurul casei.
-Motor Mitsubishi.Motor eco-friendly, eficient la consumul de combustibil, oferă performanța, de încredere. Suporții motorului din cauciuc reduc vibrațiile platformei operatorului.
-Rezervor de combustibil mare.Capacitatea de 25 litri mareste perioada de functionare.
-PTO de mijloc Standard.PTO de mijloc cu 2000 rpm cu înălțime reglabilă optional 60" pentru utilaje de tuns, care asigura o tundere corecta.
-Viteza mare!. Viteză mare (15.7 kilometri pe oră) oferă o mai bună productivitate.
-Prindere in 3 puncte.Tiranti cu prindere in 3 puncte Cat. I cu o capacitate de ridicare pana la 650kgf permite utilizarea unei game largi de accesorii.
-Comanda ON/OFF PTO.Actioneaza PTO-ul central si posterior cu ajutorul unei singure rasuciri de buton.
-Usor de operat.Pozitionare ergonomica a manetei 2WD/4WD.
-O pereche valve de control de la distanta.Valvele de control ofera compatibilitate mare cu diferite unelte.
-Design ergonomic a sistemului de control.Usor accesib
LS Tractor LS model J27, 27 CP
2020
10 150 EUR Pret Net, Negociabil, Se emite factura
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video

Vanzator pe Autovit.ro din 2017
Localizare vanzator Str. Strandului, Nr. 70 - 100189 Ploiesti, Judet Prahova (Romania) Vezi localizarea pe harta
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube