Vinde acum
Favorite
Contul Meu
COVID-19: Ramai in siguranta pe perioada pandemiei. Vezi recomandarile

Sonax Solutie Indepartat Adeziv 400ML SO477300

34 RON Pret Brut
14:32, 17 ianuarie 2022 ID: 7045470848

Detalii

  • Producator
    Sonax
  • Codul Piesei
    SO477300
  • Marca
  • Stare

Descriere

Sonax Solutie Indepartat Adeziv 400ML SO477300

Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv este un curatitor profesional care inlatura, adezivul precum si ceara din locurile nedorite. In doar 1 minut, inlatura punctele de adeziv de pe vopsea, vinil si sticla. Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv inlatura adezivul si ceara lasand automobilul perfect curat. Exista contaminanti care pur si simplu nu pot fi inlaturari prin spalare. De exemplu, adezivul de la etichete sau chiar seva copacilor se lipesc precum cimentul de vopseaua masinii. Din fericire, Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv penetreaza si inlatura chiar si rezidurile cele mai incapatanate de adeziv fara a afecta vopseaua masinii voastre.

Folositi Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv pe geamul exterior si pe vinil. Formula cu actionare rapida inlatura adezivul ca si cum nu ar fi fost niciodata acolo. Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv inlatura si ceara sau siliconul de pe vopsea. Daca ai ceara pe zone delicate cum sunt bandourile, Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv inlatura orice urma de ceara lasand in urma o suprafata imaculata. Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv inlatura de asemeni si rezidurile uleioase.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati pe zona dorita, lasati sa actioneze 1 minut si apoi folositi o laveta de microfibra pentru a sterge rezidurile.

Continut: 400 ml (spray aerosol)

Cod Produs: SO477300
Sonax Solutie Indepartat Adeziv 400ML SO477300
34 RON Pret Brut
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video

Dealer

SEAL AUTO

Vanzator pe Autovit.ro din 2020
Locatie vanzator Str. Onestilor nr.46 - 410256 Oradea, Judet Bihor (Romania) Afiseaza harta
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube