Vinde acum
Favorite
Contul Meu
COVID-19: Ramai in siguranta pe perioada pandemiei. Vezi recomandarile

Spray de curatat EGR, turbosuflanta, admisie Rosnol Pro Cleaner, 400 ml

45 RON Pret Brut
12:40, 22 ianuarie 2022 ID: 7047116868

Detalii

Descriere

Descriere
Rosnol Pro Cleaner este un produs unic, de inalta calitate si foarte eficient pentru curatarea contaminarilor si murdariei tipice aflate in galeria de admisie de aer, supapa EGR si Turbosuflanta. Depunerile de ulei, rasini, lac si carbon sunt usor dizolvate intr-un mod rapid.

Beneficii

Curata eficient galeria de admisie de aer, clapeta de acceleratie, camera de ardere si supapa EGR de depuneri si impuritati ce duc la scaderea puterii motorului.
Inbunatateste performanta motorului, economia de combustibil, relantiul si pornirea motorului.
Mareste durata de viata a pieselor sensibile ale masinii cum ar fi catalizatorul si filtrul de particule DPF.
Reduce emisiile nocive.
Domenii de utilizare

Pentru toate motoarele diesel cu sau fara turbosuflante. Nu afecteaza in mod negativ catalizatorul si filtrul de particule DPF.

Mod de utilizare

Urmariti cu atentie instructiunile de folosire sau cereti ajutorul unui service partener pentru efectuarea tratamentului.

A) Curatarea supapei EGR blocat, depunerilor din admisie, de pe clapeta de aceleratie si din camera de ardere.

Demontati furtunul de la galeria de admisie. Inlaturati depunerile accesibile cu mana / carpa. Porniti motorul, asigurati-va ca motorul a ajuns la temperatura normala de functionare. Inchideti partial intrarea la galeria de admisie (aprox. 75%) pentru a mari fluxul de aer si a crea o amestecare mai buna a produsului cu fluxul de aer. Porniti motorul si lasati sa mearga la 2.000 RPM. Pulverizati produsul in galeria de admisie in reprize scurte (2 secunde). Asigurati-va ca RPM a revenit la 2.000 RPM inainte de aplicarea urmatoarei reprize. Folositi aproximativ jumatate din continut si lasati motorul sa mearga la relanti cel putin 3 minute dupa finalizarea tratamentului.

IMPORTANT: in timpul curatirii prin galeria de admisie, asigurati-va sa aveti la indemana un obiect solid cu care puteti inchide galeria de admisie in cazul in care apare o bataie la motor. In cazul in care RPM scade, accelerati ca sa evitati oprirea motorului. In cazul unui zgomot de bataie la motor sau oprirea motorului, opriti imediat pulverizarea. Asigurati-va ca catalizatorul si filtrul de particule nu se supraincalzesc.

B) Disfunctionarea EGR sau depuneri de carbon pe turbosuflanta

Agitati bine produsul inainte de utilizare. Demontati piesele (carcasa de la turbosuflanta si EGR) Pulverizati produsul pe depunerile din interiorul EGR si Turbosuflanta. Lasati produsul sa actioneze cateva minute si repetati pulverizarea daca este necesara. Folositi o perie sau o carpa pentru indepartarea depunerilor dizolvate. Asigurati-va ca piesele sunt uscate inainte de reasamblare.

Continutul unui aerosol este de ajuns pentru doua tratamente de curatare prin galeria de admisie sau curatarea pieselor demontate dupa necesitati. Pro Cleaner este recomandat pentru folosire regulara la motoare cu probleme cu admisia sau cu infundarea repetata a filtrului de particule DPF.

Ambalaj: 400 ml

Produs in Olanda

Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Solutie curatare auto
Utilizare Uz casnic
Destinat pentru Motor
DIMENSIUNI

Cantitate 400 ml
Spray de curatat EGR, turbosuflanta, admisie Rosnol Pro Cleaner, 400 ml
45 RON Pret Brut
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video

Vanzator pe Autovit.ro din 2021
Locatie vanzator Str. Valea Ialomitei, nr. 8 - 061967 Bucuresti, Sectorul 6 (Romania) Afiseaza harta
Intreaba vanzatorul daca poate sa faca apel video
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube