Vinde acum
Favorite
Contul Meu

SUPER OFERTA PACHETE INTRETINERE METABOND ECO , OLD, SPIRIT, MEGASEL, MEGALENE, CL, GT, DPFCC,CLEAR

468 RON Pret Brut
19:23, 18 mai 2022 ID: 7047233942

Detalii

Descriere

Tratamentauto.ro prezinta mai jos urmatoarele pachete de fidelizare a clientilor pentru intretinerea masinii dvs:

***Pachete daca detineti mai multe masinii:***
Pachetul 1:
3 buc x Metabond Spirit - 468 ron de la 609ron

Pachetul 2:
4 buc x Metabond Eco/Old - 556 ron de la 724 ron

Pachetul 3:
3 buc x Metabond Eco/Old + 1 buc Metabond Megasel/Megalene - 506 redus de la 654 ron

***Pachete pentru protectia totala a masinii dvs: ( inclusiv parbriz+baterie+ Cutie de viteze)***
Pachetul 4:
1 buc x Metabond Eco/Old + 1 buc x Metabond Megasel/Megalene + 1 buc x Metabond CL + 1 Metabond GT + 1 Metabond Clear + 1 Akku Plusz = redus de la 526 la ron de la 670

Pachetul 5:
1 buc x Metabond Spirit + 1 buc x Metabond Megasel/Megalene + 1 buc x Metabond CL + 1 Metabond GT + 1 Metabond Clear = 493 redus de la 656 ron

Pachetul 6:
1 buc x Metabond Spirit + 1 buc x Metabond Megasel/Megalene + 1 buc x Metabond CL + 1 Metabond GT + 1 Akku PLUSZ = 493 redus de la 632ron

Pachetul 7:
1 buc x Metabond Spirit + 1 buc x Metabond Megasel/Megalene + 1 buc x Metabond CL + 1 Metabond GT + 2 x Metabond DPFCC = redus 544 de la 691ron

Atentie:
-Pachetele sunt deja cu pret redus de 30% si achizitionarea oricarui pachet va oferta 30% reducere pe viata la orice comanda cu conditia minima de a cumpara minim 300ron anual.
-Livrare este gratuita la orice pachet prezentat
-Adaugati anuntul la favorite pentru urmarirea tuturor modificarilor

Prezentarea produselor pe scurt

Metabond ECO
Generația nouă de METABOND ECO este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, fără cenuşă pentru motoarele autoturismelor şi autoutilitarelor uşoare, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Metabond OLD
Generația nouă de Metabond Old Spezial, este recomandat pentru motoare foarte uzate cu consum ridicat de ulei (aprox 1 litru / 1000 km), fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, având o vâscozitate ridicată, capacitate de etanșare remarcabilă și efect de îmbunătățirea lubrifierii prin reducerea frecării.

Este recomandat pentru motoare uzate pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor şi autoutilitarelor uşoare, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Metabond SPIRIT
METABOND SPIRIT a fost dezvoltat în anul 2018, fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor. Oferind un efect excepțional de reducere a frecării și de îmbunătățire a lubrifierii fără cenuşă, Metabond SPIRIT este recomandat pentru cele mai noi motoare, dezvoltate după anul 2010, pe benzină, motorină și gaz, dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere. Metabond SPIRIT, datorită conţinutului de cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu policeramica de mărime nano şi aditivi speciali pentru lubrifiere dezvoltate pentru cele mai noi motoare, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor, reduce pierderile din frecare cu 60%, iar conținutul de ulei de bază ester-sintetică crește semnificativ performanța uleiurilor de motor.

Metabond GT
Metabond GT Plus este un produs special dezvoltat pentru cutii de viteze manuale, diferenţiale, în industrie la angrenaje şi transmisii cu efect excepțional de reducerea frecării, uzurii și de înbunătățirea lubrifierii. Adăugat la uleiul prescris de producător este compatibil cu transmisii noi, folosite şi uzate.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratrea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura și costurile de întreținere în trasnmisii.Metabond GT datorită faptului că are în conţinut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă şi ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a transmisiilor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Metabond MEGASEL
Noua generație de tratament de motorină care arde fără cenuşă Megasel a fost dezvoltat pentru a eficientiza funcționarea sistemului de combustibil.
Avantajele produsului:

Curăță supapele şi injectoarele
Economie de combustibil de 5-15%
Oferă ungere (combustibil uscat)
Îmbunătățeşte performanța
Creşte cifra cetanică
Tratează suprafețele metalice în contact cu combustibilul
Economic, reduce costurile de întreținere, reduce uzura
Reduce emisiile de gaze
Îmbunătățește pornirea la rece
Se curăță toată linia de combustibil
Previne depunerea de carbon, cocs
Îmbunătățeşte arderea
Oprește rugina și coroziunea, mărind durata de viață a sistemului de alimentare

Metabond Megalene

Noua generație de tratament de benzină care arde fără cenuşă Megalene Plus a fost dezvoltat pentru a eficientiza funcționarea sistemului de combustibil.

Avantajele produsului:

Curăță supapele şi injectoarele
Economie de combustibil de 5-15%
Oferă ungere (combustibil uscat)
Îmbunătățeşte performanța
Creşte cifra octanică
Tratează suprafețele metalice în contact cu combustibilul
Economic, reduce costurile de întreținere, reduce uzura
Reduce emisiile de gaze
Îmbunătățește pornirea la rece
Se curăță toată linia de combustibil
Previne depunerea de carbon, cocs
Îmbunătățeşte arderea
Oprește rugina și coroziunea, mărind durata de viață a sistemului de alimenta

Metabond CL
Metabond CL este un produs High-Tech pentru curăţarea interioară a motoarelor pe benzină, diesel şi pe gaz.

Datorită componenţilor sale diluante îndepărtează depunerile răşinoase şi impurităţile din sistemul de ungere. Măreşte durata de viaţă a catalizatorului, măreşte randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei şi de combustibil. Nu rămâne în urmă acid dăunător în motor care să afecteze uleiul proaspăt. Depunerile solide sunt dizolvate şi menţinute în stare lichidă până se elimină cu uleiul uzat. Astfel nu se poate înfunda canalele de ungere cu diametru mic, faţă de alte produse similare ieftine.

Metabond Clear
Metabond CLEAR este un produs hidrofob foarte eficient pentru îngrijirea și regenerarea parbrizelor si a geamurilor autovehiculelor.

Nanotehnologia Metabond CLEAR îmbunătățește în mod semnificativ vizibilitatea conducând pe timp de ploaie sau noaptea.

AKKU PLUSZZ
Electronică care micşoirează în interiorul acumulatoruluitransformare în plumb metal şi oxid de plumb al sulfatului de Pb, prin acest proces măreşte durata de viaţă al acumulatorului.

Akku Plus este capabil să micşoreze în mare măsură "îmbătrânirea"acumulatorului. Acumulatoarele care au capacităţi reduse (se încarcă foarte greu- se descarcă repede), se înbunătăţesc foarte mult.

Metabond DPFCC

METABOND DPFCC este un aditiv de motorină organo-metalică destinat folosirii drept catalizator pentru regenerarea filtrelor de particule diesel.

Reduce temperatura de aprindere a funinginei acumulate în filtrul de particule și optimizează arderea periodică a funiniginei acumulate, adică regenerarea filtrului de particule. METABOND DPFCC ajută la reducerea depunerilor de funingine în filtrul de particule, în sistemul de recirculare a gazelor de eșapament (EGR) și în turbocompresor rezultat dintr-o combustie mai curată cu emisii de particule mai mici și particule de funingine catalizate. Regenerarea la temperaturi mai scăzute previne, de asemenea, expunerea uleiului de motor la șocuri termice și uzură prematură, prin urmare protejează motorul de uzură.

Beneficii

✔Prelungește viața filtrului de particule diesel

✔Oferă regenerare completă și rapidă filtrului de particule diesel la o temperatură scăzută

✔Reduce temperatura de aprindere a funinginii și cenușii acumulate, asigurând astfel regenerarea filtrului de particule la temperatura normala a motorului.

✔Elimină înfundarea filtrelor de particule diesel și pierderea de putere cauzată de arderea imperfectă a funinginii și a cenușii.

✔Reduce emisiile de particule, contribuind la respectarea reglementărilor stricte și a limitelor de emisii poluante

✔Cel mai economic mod de a reduce funinginea fără a schimba sistemul de combustibil

✔Folosind aditivul, regenerarea filtrelor de particule diesel este de 5-10 ori mai rapidă și mai perfectă

✔Fără emisii secundare
SUPER OFERTA PACHETE INTRETINERE METABOND ECO , OLD, SPIRIT, MEGASEL, MEGALENE, CL, GT, DPFCC,CLEAR
468 RON Pret Brut
Vanzator pe Autovit.ro din 2021
Locatie vanzator Str. Valea Ialomitei, nr. 8 - 061967 Bucuresti, Sectorul 6 (Romania) Afiseaza harta
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube