autovit.ro
B SECTIUNI

Accident urat pentru Robert Kubica la raliul Ronde di Andora!

Pilotul polonez, aflat la bordul unui automobil Skoda Fabia S2000, a iesit de pe traseu si a lovit puternic un zid. In urma accidentului acesta a suferit, se pare, multiple fracturi la un picior, insa nu viata sa nu este in pericol!
Acest accident readuce in actualitate clauzele extrem de restrictive pe care pilotii profesionisti le au in contractele lor cu echipele pentru care concureaza.
Acestia nu au, in general, voie sa ia parte la niciun fel de activitati care pot sa le puna integritatea fizica in pericol, aici fiind incluse atat schi-ul cat si mountain bike-ul.

Kubica are o mare pasiune pentru raliuri si a reusit in ultima vreme rezultate remarcabile in cele cateva participari pe care le-a avut. Din pacate accest accident ne va indeparta din nou de frumusetea aparitiei pilotilor de o anumita specialitate in altele in care pot reprezenta chiar sarea si piperul pentru fani…

Cu doar doua zile inainte de startul acestui raliu, pilotul polonez reusise sa stabileasca cel mai bun timp al celei de-a treia zile a testelor de Formula 1 de la Valencia.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)