autovit.ro
B SECTIUNI

Aplicatia Autovit.ro pentru iPad, pe locul 1 in Appstore!

La aproximativ o luna distanta fata de momentul lansarii, aplicatia IOS Autovit.ro pentru iPad a ajuns pe locul I in Appstore, la categoria Business! Mai mult, saptamana trecuta Apple a lansat un update major al sistemului de operare IOS 6, prin care a fost optimizata mai ales rularea aplicatiilor.

Pe data de 14 august, Autovit.ro a lansat o versiune substantial imbunatatita a aplicatiei IOS Autovit.ro, care din acel moment dispune si de versiune nativa pentru iPad, o premiera pentru piata anunturilor auto din Romania.

Pentru cei care inca nu au aflat de aplicatia IOS Autovit.ro, trebuie mentionat ca aceasta este gratuita si disponibila in limbile romana si engleza. Aplicatia Autovit.ro integreaza aproape toate functionalitatile site-ului, iar postarea unui anunt se face foarte rapid fara a mai intra pe un calculator. Aplicatia Autovit.ro este destinata telefoanelor si tabletelor care folosesc sistemul de operare IOS si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si dealerilor auto parteneri ai Autovit.ro.

Iar daca aveti un iPad si nu v-ati descarcat inca aplicatia IOS Autovit.ro, o puteti face aici.

Si mai trebuie sa tineti cont ca cei care descarca aplicatia Autovit.ro pana la 30 septembrie si aleg orice anunt din lista, iar apoi il distribuie pe wall-ul propriu de Facebook, intra automat in tragerea la sorti al carui premiu este o tableta iPad 4G de 32 Gb.

Ati descarcat aplicatia Autovit.ro? Daca da, cum vi se pare?

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)