autovit.ro
B SECTIUNI

Ben Collins este Stig, personajul enigmatic de la celebra emisiune tv Top Gear

Personajul enigmatic al emisiunii Top Gear a fost demascat sau cel  putin asa sustin cei de la The Sunday Times.

Conform jurnalistilor de la prestigioasa publicatie engleza Ben Collins este personajul Stig din emisiunea Top Gear, iar stirea vine, n-o sa va vina sa credeti, in urma analizei unor rapoarte financiare ale BBC.

Desi nu este prima data cand se fac speculatii asupra faptului ca Ben Collins ar fi Stig acum avem parte si de o dovada palpabila care arata ca fostul pilot a facut teste pentru televiziunea BBC, cea care produce show-ul Top Gear.

Jurnalistii de la Times au descoperit in rapoartele financiare ale celor de la BBC mai multe plati facute catre compania Collins Autosport pentru servicii de pilotaj, in special pentru emisiunea Top Gear. Si astfel, urmarind traseul banilor, l-au descoperit si pe cel care il interpreteaza pe Stig.

Cine este Ben Collins?

Ben Collins, acum in varsta de 35 de ani, detine compania Collins Autosport si a fost pilot in Formula3, Nascar, a participat la cursa de 24 de ore de la Le Mans si pilot de teste in Formula1.

Ciudat este ca aceasta informatie vine la putin timp dupa ce BBC a rezervat drepturile de publicare a autobiografiei lui Stig.

Sa fie asta o strategie deliberata a BBC pentru promovarea autobiografiei?

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)