autovit.ro
B SECTIUNI

Campania “Masinutele Bucuriei” s-a incheiat cu succes!

Campania “Masinutele Bucuriei”, initiata de noi alaturi de Carrefour Romania, a fost un real succes! Am reusit sa strangem peste 8.000 de jucarii pentru copiii de la SOS Satele Copiilor. Campania a avut ca scop sustinerea copiilor asistati in satele SOS din Bucuresti, Bacau si Sibiu, precum si a copiilor care locuiesc impreuna cu familiile biologice, dar beneficiaza de serviciile educationale si de consiliere oferite de SOS Satele Copiilor.

Sute de bucuresteni au venit timp de doua luni in cele sase hipermarketuri Carrefour din Bucuresti pentru a dona jucarii. Acestea vor fi distribuite in Ajunul Craciunului de catre SOS Satele copiilor celor aproximativ 1.000 de copii pe care ii are in grija in cele trei centre din tara.

Mihai Cune, Business Manager al Autovit.ro a declarat: “Suntem bucurosi ca initiativa Autovit.ro a reusit sa sensibilizeze foarte multi oameni care, in preajma sarbatorilor, s-au gandit si la copiii mai putin norocosi. Suntem foarte incantati de numarul impresionant  de jucarii pe care le-am strans. Speram sa putem aduce bucurie in sufletele micutilor de la SOS Satele Copiilor si sa le oferim astfel o sansa pentru o dezvoltare armonioasa. Multumim tuturor partenerilor si donatorilor care ne-au sprijinit in acest demers!”

Campania s-a desfasurat in perioada 21 octombrie 15 decembrie si a fost promovata cu ajutorul partenerului media, Kiss FM. Actiunea s-a bucurat si de sprijinul gradintelor “Just4Kids” si Bambi Step by Step.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)