autovit.ro
B SECTIUNI

Cum să îți transporți în siguranță animalul de companie?

Cei care iubesc animalele de companie se lovesc mai devreme sau mai târziu de problema transportului cu mașina. Pentru câini, în special, Skoda a avut grijă și propune un set de accesorii pentru a face viața mai ușoară pentru patruped și stăpânul său.

Cel mai bun prieten al omului este parte din familie și va calatori cu mașina atunci când este nevoie. Stăpânii de animale de companie știu că nu este un lucru ușor, mai ales dacă patrupedul este unul foarte activ sau care nu se simite în largul său în spații închise. Pentru a le face viața mai ușoară, constructorii de automobile s-au gândit să producă o linie de accesorii care să facă mai ușor transportul unui câine.

Skoda este unul dintre constructorii care propune o linie de accesorii oficiale dedicate patrupedelor. Și pentru că cel mai important lucru atunci când călătorim cu mașina este siguranța ocupanților, Skoda propune în primul rând o centură de siguranță pentru câini. Dacă lăsăm animalul liber, acesta se poate răni în cazul unei frânări de urgență, deci e important să poarte propria centură de siguranță. Centura limitează mișcările patrupedului, dacă acesta stă pe bancheta din spate, lucru care îi permite celui de la volan să se concentreze la drum. Există patru mărimi pentru centura de siguranță dedicată cățeilor în funcție de mărimea animalului de companie: de la S la XL.

skoda-transport-animal-4

Skoda mai propune și o protecție specială pentru bancheta spate, care permite transportatea prietenilor blănoși. Protecția este fabricată dintr-un material impermeabil și ușor de curățat. Acoperă atât șezutul cât și spătarul banchetei și nu permite părului lăsat de animal să ajungă pe tapițeria automobilului.

Pentru cei care preferă să transporte prietenul cu blană în portbagaj există separatoare din grilaj care delimiteză zona câinelui de cea a pasagerilor din spate. De asemenea, pentru uzul eficient al portbagajului, există un separator și pentru delimitarea zonei bagajelor de cea rezervată pentru transportul patrupedului.

De asemenea, Skoda mai propune o serie de protecții pentru portbagaj. Aceste protecții sunt confecționate din cauciuc și au rolul să rețină murdăria, mai ales după ce câinele s-a jucat în aer liber și îl vom transporta spre casă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)