autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia a vândut aproape 300.000 de automobile în prima jumătate a anului

Dacia a avut o primă jumătate de an foarte bună în ceea ce privește vânzările de automobile noi. În primele șase luni ale anului 2016, Dacia a vândut aproape 300.000 de unități.

Producătorul auto de la Mioveni a avut o primă parte a anului bună, înregistrând o creșterea a vânzărilor de 2.5%. Totalul unităților vândute în primele șase luni ale anului este de 297.089. Dacă Dacia își menține trendul, la finalul anului vom asista la un nou record de vânzări al producătorului autohton. Recordul este de 550.000 de unități vândute anul trecut.

dacia-4

„Dacia a continuat să crească și să stabilească un nou record de vânzări pe prima jumătate a anului”, a declarat Thierry Koskas, vicepreşedinte excutiv al departamentului de vânzări şi marketing din cadrul Grupului Renault.

Dacia a anunțat de curând depășirea pragului de 4 milioane de unități vândute în întreaga sa istorie, iar din toamnă va lansa versiuni cu facelift pentru modelele Sandero și Logan, ceea ce va impulsiona din nou vânzările. Cel mai probabil, vom vedea noile modele cu facelift la Salonul Auto de la Paris din acest an.

dacia-2

Renault, compania-mamă care deține Dacia, a avut parte de șase luni excelente, înregistrând o creșterea vânzărilor cu 16%. Din ianuarie și până la finalul lunii iunie, Renault a vândut 1.223.714 unități.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)