autovit.ro
B SECTIUNI

Ferrari înlocuiește modelul California T cu noul Portofino

Ferrari a lansat noul model Portofino, un cabriolet ce înlocuiește clasicul model California T. Lansarea a fost o surpriză totală, noul model nefiind anunțat. Ferrari Portofino devine astfel cel mai accesibil model din gama constructorului italian.

Ferrari a anunțat înlocuirea modelului California T cu un nou cabriolet numit Portofino. Ferrari Portofino devine astfel cel mai accesibil model din gamă. Animat de un motor V8 de 3.9 litri ce devoltă 600 CP și 760 Nm, noul Portofino are toate atu-urile să devină un best-seller.

Cu un design nou, noul model se integrează perfect în actuala gamă de modele, și arată mult mai spectaculos față de clasicul California T. Portofino promite un sprint de la 0 la 100 km/oră în 3.5 secunde, iar viteza maxime pe care o poate atinge este de 320 km/oră.

Platoforma tehnică a fost regândită, noul model fiind mai ușor, iar rigiditatea torsională a fost crescută. Ferrari mai spune că Portofino va consuma în medie 10.5 litri/100 km.

Portofino este GT cu hard-top pliabil electric, ceea ce transformă mașina într-o decapotabilă. Motorul este amplasat frontal. Interiorul a fost și el revizuit, pe consola centrală regăsim acum un display tactil de 10.2 inch. Sistemul de climatizare este nou, la fel și volanul.

Numele noului model este inspirat de stațiune port cu același nume. Noul Ferrari Portofino va fi prezentat oficial publicului în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)