autovit.ro
B SECTIUNI

Lucrările de reabilitare pentru autostrada A2 București-Constanța se amână pentru luna septembrie

Deși inițial fuseseră anunțate pentru primăvară, lucrările de reabilitare pentru autostrada A2 București-Constanța vor începe cel mai devreme la 1 septembrie, evitând astfel conflictul cu traficul din sezonul estival.

Acum câteva zile Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunța intenția de a închide un sector de 40 de kilometri din cadrul autostrăzii București-Constanța pentru efectuarea de lucrări de reparație. Inițial, demararea lucrărilor ar fi trebuit să înceapă chiar în această vară și acest lucru ar fi impactat serios traficul către litoral în plin sezon estival. Traficul ar fi trebuit să fie deviat pe DN3 între Lehliu și Drajna.

CNADNR a revenit cu un comunicat de presă prin care anunță că data la care vor începe lucrările este 1 septembrie 2016. “Demararea lucrărilor se va face cel mai devreme în luna septembrie. Împreună cu Poliția Rutieră vom adopta un program de restricții în funcție de lucrările programate, astfel încât în toamnă să reabilităm autostrada A2 cu un minimum de disconfort”, a spus Cătălin Honor, director general CNADNR.

pod-giurgiu-ruse-4

Acesta a ținut să spună că instituțiile statului și opinia publică au dorit să denigreze imaginea CNADNR vehiculând informații eronate. “Sunt indignat și consternat de ultimele informații eronate vehiculate în spațiul public prin care este denigrată activitatea companiei chiar de către instituții ale statului”, a mai precizat Cătălin Honor.

Reparațiile ce vor fi efectuate începând cu luna septembrie a acestui an constau în lucrări de ranforsare a suprafeței de rulare pe un segment de 30 kilometri și reasfaltare pentru alți 10 kilometri.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)