autovit.ro
B SECTIUNI

Mercedes-Benz anunță următoarea generație a modelului G-Klasse cu primele imagini ale interiorului

Viitoarea generație a celebrului model Mercedes-Benz G-Klasse va fi lansată oficial la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2018. Pentru a ține lucrurile în suspans, constructorul german a publicat o serie de imagini cu interiorul noului off-roader.

Mercedes-Benz G-Klasse este un simbol al mărcii germane din Stuttgart. Pătrățosul off-roader a fost și este extrem de popular în ciuda vârstei sale apreciabile. Deși se vinde în continuare foarte bine, Mercedes va introduce o nouă generație mai modernă care va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor.

Până atunci, Mercedes a publicat o serie de imagini cu interiorul noului model. Planșa de bord a fost complet redesenată, iar dacă în echiparea de bază vor fi folosite indicatoare analogice, viitori clienți pot opta și pentru o planșă de bord complet digitală ce se extinde și asupra consolei centrale după modelul lansat de actualele modele Clasa E și Clasa S.

Planșa de bord digitală este formată din două ecrane de 12.3 inch amplasate unul lângă altul. Cel de la volan va putea să controleze cele două ecrane fără a își lua mâinile de pe volan prin intermediul suprafeței tactile Touch Control Buttons.

Au fost păstrate o serie de elemente clasice specifice modelului G ca mânerul de dimensiuni apreciabile pentru pasagerul din dreapta sau cele trei butoane pentru controlul diferențialelor amplasate pe consola centrală.

Deși noul G-Klasse are dimensiuni exterioare identice, interiorul este optimizat mai bine, pasagerii urmând să aibă mai mult spațiu la dispoziție. Mercedes va oferi un sistem audio standard cu șapte incinte acustice, dar se poate opta și pentru un sistem audio cu 16 difuzoare.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)