autovit.ro
B SECTIUNI

Mercedes-Benz intră pe teritoriul breakurilor cross cu noul model E-Klasse All-Terrain

La doar câteva zile după ce Volvo a prezentat noul model V90 Cross-Country, Mercedes-Benz anunță că intră în zona breakurilor premium cross cu noul E-Klasse All-Terrain, un segment care până acum a aparținut mărcilor Audi și Volvo.

Mercedes-Benz lărgește din nou gama de modele, intrând pe un teritoriu ramas încă neexplorat de marca germană: cel al breakurilor cross. Este o zonă unde mărcile Audi și Volvo au excelat, dar acum Mercedes vrea să demonstreze că poate produce un model la fel de capabil. Nu este prima dată când Mercedes intră pe un segment inventat de un competitor. De curând a creat modelele GLE Coupe și GLC Coupe, modele ce intră în competiție directă cu BMW X6 și BMW X4.

Noul Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain este un break cross înălțat bazat pe noua generație a Clasei E. Noul model va concura direct cu Audi A6 Allroad și noul Volvo V90 Cross Country. Rețeta este aceeași, gardă la sol mărită, protecții suplimentare și un design mai agresiv. Tracțiunea integrală 4Matic este oferită ca dotare standard.

Pentru început, noul model E-Klasse All-Terrain va fi oferit într-o singură variantă de motorizare. Aceasta este E220d 4Matic cu motor diesel de 2.0 litri de 190 CP și 400 Nm. Va urma apoi și o versiune diesel cu motor cu șase cilindri. Ambele versiuni vor avea cutia de viteze automată 9G-Tronic cu nouă trepte ca echipare standard.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)