autovit.ro
B SECTIUNI

Noile Mercedes GLA şi Clasa C sunt disponibile în showroom-uri din 15 martie

Cele două modele Mercedes-Benz setează noi standarde în segmentele din care fac parte, prin calităţile intrinseci şi beneficiile aduse experienţei condusului. Astfel, noul Mercedes-Benz GLA reinterpretează, prin design-ul progresiv, modelul ideal al unui SUV compact, în timp ce noua Clasă C este caracterizată de inovaţii tehnice şi detalii de interior ce subliniază confortul şi sportivitatea rafinată a limuzinei Mercedes.

Mercedes Clasa C

Noua Clasă C dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un model de referinţă pentru segmentul său. Cu un design aerodinamic şi un interior luxos, noua Clasă C este un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei. La interior, Mercedes Clasa C este este dotat cu un touchpad inovator (ce permite interacţiunea extrem de facilă cu sistemul multimedia, precum şi introducerea de caractere “scrise” cu mâna pe suprafaţa de comandă) şi cu sistemul head-up display (ce afişează informaţiile importante în câmpul vizual al soferului, păstrând atenţia acestuia în direcţia de mers).

Mercedes-Benz C 300 BlueTEC HYBRID, Exclusive Line, CavansitblauScopul declarat al mărcii Mercedes-Benz este atingerea celui mai înalt standard de siguranţă pentru întreaga gamă. În această idee, noua Clasă C este echipată cu aproape toate sistemele de asistenţă care au fost lansate în premieră mondială pe Clasa S şi Clasa E. Sistemele de asistenţă pentru şofer asigură atât sporirea confortului, cât şi a siguranţei (printre aceste sisteme, se numără, în echiparea standard, Attention Assist, Collision Prevention Assist iar opţional Distronic Plus cu Steering Assist, Brake Assist Plus, Active Lane Keeping Assist), sisteme ce permit rularea în mod parţial autonom.

Performanţele noii Clase C sunt asigurate de motorizări puternice şi eficiente pe benzină şi diesel, toate oferind standard funcţia start&stop. Trei motorizări sunt disponibile pentru noua Clasă C în momentul lansării pe piaţă – un diesel sub indicativul C 220 BlueTEC şi două motoare pe benzină, C 180 şi C 200. În plus, toate motorizările sunt conform normelor de emisii poluante Euro 6. Mai mult, toate propulsoarele sunt cu până la 20 de procente mai economice decât cele ale modelului precedent.

La fel ca în cazul Claselor S sau E, Mercedes-Benz va oferi, începând cu septembrie 2014, o versiune hibridă pentru noua Clasă C, cu un sistem de propulsie format dintr-un motor diesel combinat cu un motor electric. Preţurile pentru noua Clasă C încep de la 27.500 euro fără TVA (34.100 euro cu TVA inclus), pentru modelul C 180.

Mercedes GLA

Modelul GLA este al patrulea model compact de nouă generaţie Mercedes-Benz, fiind primul SUV al mărcii disponibil opţional cu noua generaţie a sistemului de tracţiune integrală permanentă 4MATIC cu distribuţie variabilă a cuplului motor. Mercedes-Benz GLA este echipat cu sistemul de detectare a oboselii ATTENTION ASSIST şi cu cel de prevenire a coliziunilor din faţă, COLLISION PREVENTION ASSIST. Acesta funcţionează pe bază de radar, include funcţia de asistare la frânare Brake Assist, devenind activ de la viteze de doar 7 km/h.

Mercedes-Benz GLA 220 CDI 4MATIC (X156) 2013Noul GLA subliniază aspiraţia Mercedes-Benz de a deveni lider în materie de performanţă în segmentul SUV compact premium. Cele două variante diesel disponibile pentru noul GLA excelează datorită valorilor foarte bune de cuplu, dar şi datorită eficienţei: GLA 200 CDI  dispune de 100 kW (136 CP), are o cilindree de 2.2 litri şi un cuplu motor maxim de 300 Nm, în timp ce GLA 220 CDI are o cilindree de 2.2 litri, oferă o putere maximă de 125 kW (170 CP) şi un cuplu motor maxim de 350 Nm.

Noul GLA poate fi personalizat până în cele mai mici detalii datorită liniilor de echipare  “Style”, “Urban” şi “AMG Line”, dar şi cu ajutorul pachetelor “Night” şi “Exclusive”. O listă complexă de dotări opţionale este, de asemenea, disponibilă pentru procesul de configurare.

Preţurile modelului GLA încep de la 24.625 euro fără TVA (30.535 euro cu TVA inclus), pentru modelul GLA 200.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)