autovit.ro
B SECTIUNI

Noua generatie Ultimate Aero: construita pentru a sparge recordul de viteza

Ziaristii de la Jalopnik au prezentat primele imagini cu noul Ultimate Aero, modelul cu care cei de la Shelby Supercars vor sa sparga recordul de viteza stability de Bugatti Veyron Super Sport.

Firma americana promite ca noul model va reusi sa depaseasca viteza record de 430,98 km/ora stabilita de Bugatti Veyron.

Detalii cu privire la partea tehnica nu au fost inca divulgate. Luandu-ne insa dupa caracteristicile modelului anterior realizat de Shelby Supercars, Ultimate Aero TT(modelul care stabilize recordul anterior-410,38km/ora- celui realizat de Bugatti Veyron) care avea 1287 de cai putere este de asteptat ca noua generatie Ultimate Aero sa dezvolte aproximativ 1400 de cai putere.

Noul Ultimate Aero are un nou design, mai agresiv si o aerodinamica mult imbunatatita. Jason Castriota, cel care a desenat Maserati Gran Turismo,   Bertone Mantide or Pininfarina P4/5 este cel care s-a ocupat de design-ul noului model American.

In aceste conditii nu ne ramane decat sa vedem daca noua generatie Ultimate Aero va fi capabila sa depaseasca recordul stabilit de Bugatti Veyron Super Sport.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)