autovit.ro
B SECTIUNI

Noul Logan MCV a debutat pe piata nationala

In cele din urma, asteptarea a luat sfarsit: noul Logan MCV a fost lansat oficial pe piata din Romania. Iar principalul mister, cel asupra pretului, a fost dezvaluit aseara in fata jurnalistilor: noul Logan MCV poate fi comandat de astazi in toata reteaua comerciala Dacia la preturi incepand de la 7.790 EUR cu TVA inclus.

Aseara, la Teatrul National din Bucuresti a fost lansat oficial in Romania noul Logan MCV, in cadrul unui eveniment in care “maestru de ceremonii” a fost Horia Brenciu alaturi de orchestra sa.

Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, noul Logan MCV este un break spatios, versatil si accesibil. Deosebit de incapator, beneficiind de un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri (record in segmentul sau), cel mai nou model Dacia se adreseaza unor clienti aflati in cautarea unui vehicul cu o capacitate mare de incarcare, confortabil si practic, atat pentru utilizarea cotidiana cat si pentru calatoriile lungi. Insa despre toate aceste aspecte am mai discutat intr-un articol anterior…

MCV_2

Asa ca mai bine sa discutam despre oferta comerciala. Noul Logan MCV a inceput de astazi sa fie comercializat in reteaua Dacia in trei versiuni de echipare (Acces, Ambiance si Laureate), precum si patru tipuri de motorizari: doua pe benzina (75 CP si 90 CP) si doua propulsoare diesel (75 CP si 90 CP). Mai mult, constructorul ne asigura ca va mai fi disponibila si o versiunea cu alimentare GPL.

O alta informatie esentiala pentru potentialii clienti, facuta publica la conferinta de presa, este aceea ca Dacia Logan MCV poate fi achizitionat in Romania la preturi care se incadreaza in intervalul 7.790 EUR cu TVA (Acces 1.2 16V de 75 CP) – 12.300 EUR cu TVA (Laureate dCi de 90 CP).

MCV_3

Thomas Dubruel, Directorul Comercial Dacia a descris noul break din oferta constructorului de la Colibasi astfel: ”Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care imbina intr-un mod reusit designul atragator si aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atat clientii romani cat si pe cei occidentali. Sunt sigur ca noul Logan MCV se va impune in scurt timp drept lider in segmentul sau pe piata din Romania”.

Cam acestea sunt informatiile primite in cadrul evenimentului de lansare. Insa ramaneti pe receptie pentru ca in viitorul apropiat vom discuta despre primele impresii de condus cu noul Logan MCV. Dar pana atunci cum vi se pare oferta comerciala a noului Logan MCV?

4 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)