autovit.ro
B SECTIUNI

Opel Insignia Country Tourer a ajuns la a doua generație

Opel a prezentat oficial versiunea cu tracțiune integrală și înălțată cu 20 mm a modelului Insignia. Numită oficial Country Tourer, este modelul cu care producătorul german vrea să atragă clienții ce s-ar îndrepta către SUV-uri sau crossover-uri.

Noua generație a modelului Opel Insignia se îmbogățește cu o nouă versiune. Bazată pe modelul Insignia Sports Tourer (break), noul Country Tourer este versiunea cu gardă la sol mărită și tracțiune integrală. Insignia Country Tourer se poate deosebi prin elementele de design specifice: protecții suplimentare laterale, scuturi de protecție și un aspect general robust.

Opel-Insignia-Country-Tourer-305912

Noua versiune va putea fi comandată începând cu luna iunie, debutul oficial urmând să aibă loc la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an.

Gama de motorizări va fi identică cu cea a versiunii Insignia Sports Tourer la care se adaugă un nou propulsor diesel. Vor putea fi alese motorizări cu puteri cuprinse între 165 și 260 CP. Propulsoarele pe benzină sunt turbo și au capacități cilindrice de 1.5 sau 2.0 litri. Pentru cei care preferă motorina, va fi disponibil un nou motor 2.0 turbo de 170 CP.

Opel-Insignia-Country-Tourer-304064

În plus, Country Tourer va putea fi comandat cu transmisia automată cu opt trepte. Sistemul de tracțiune integrală este modern folosind controlul vectorial al cuplului, tehnologie folosită în premieră de modelul Insignia Grand Sport.

Noul model folosește și suspensia adaptivă FlexRide, precum și o punte spate multilink cu cinci brațe. Vor exista trei setări pentru trenul de rulare: Standard, Sport și Tour.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)