autovit.ro
B SECTIUNI

Peugeot revine pe piața pick-up-urilor cu un model dedicat Africii

Peugeot este o marcă populară în nordul Africii, acolo unde localnicii încă folosesc modele ca 504 pick-up. Marca franceză a decis că este timpul să revină în acest segment de piață cu un model numit simplu Peugeot Pick Up.

Ultimul model Peugeot cu benă a fost produs acum 12 ani. Modelul 504 pick-up ieșea din producție, dar acest tip de automobil este încă extrem de popular în țările din nordul și vestul Africii. Cum regiunea este în dezvoltare și doar anul trecut au fost vândute peste 55.000 de exemplare, Peugeot a decis că este vremea unei reveniri.

De data aceasta, Peugeot propune piețelor din Africa un pick-up full size echipat cu motor diesel common-rail de 2.5 litri ce dezvoltă 115 CP și 280 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, iar modelul poate fi configurat cu tracțiune 4×4 sau 4×2. Pick-up-ul Peugeot este disponibil doar cu caroseria double cab, are o benă de 1.4 x 1.4 metri și o sarcină utilă de 815 kg.

Modelul pe care Peugeot îl propune este de fapt un pick up produs în China de către Zhengzhou Nissan Auto sub numele Rich.

Cel mai probabil, modelul nu va fi comercializat pe piața europeană.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)