autovit.ro
B SECTIUNI

Jeep a publicat primele imagini cu noua generație a modelului Wrangler

Constructorul american Jeep se pregătește pentru o premieră importantă. La finalul lunii noiembrie, Jeep va lansa noua generație a modelului Wrangler, longevivul off-roader din gama sa.

Jeep a publicat primele imagini cu noua generație a modelului Wrangler, model ce va debuta oficial pe 29 noiembrie. Celebrul off-roader din gama Jeep va primi o generație complet nouă, dar care păstrează liniile de design care au făcut celebru acest model. Farurile rotunde, grila specifică a radiatorului și parbrizul pliabil au fost păstrate, dar au fost adăugate și câteva elemente de design noi.

Generația JL, a patra din seria Wrangler, model la rândul lui inspirat din celebrul Willys Jeep, va veni cu o serie de motoare eficiente, spune constructorul. Deși informațile nu au fost încă confirmate oficial, cel mai probabil noul Wrangler va fi animat de un motor de 2.0 litri cu patru cilindri pe benzină și un propulsor V6 de 3.6 litri pe benzină pentru piața nord-americană.

În Europa, noul Wrangler va fi cel mai probabil oferit și într-o versiune turbodiesel de 3.0 litri. Pe lângă transmisia manuală cu șase trepte, va fi oferită și o cutie automată cu opt trepte.

Mai multe detalii tehnice vor fi dezvăluite cu ocazia lansării oficiale de la Salonul Auto de la Los Angeles pe data de 29 noiembrie.

Later edit. Jeep a publicat ulterior și două imagini cu interiorul noului model Wrangler:

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)