autovit.ro
B SECTIUNI

Raliul Tara Barsei si o surpriza pentru fanii echipajului 99

Echipajul 99, sustinut si de Autovit.ro, va participa in acest sfarsit de saptamana(vineri 27 si sambata 28 august) la Raliul Tara Barsei.

In prima zi va avea loc o superspeciala in Bucuresti, dupa care concurentii se vor deplasa la Brasov. Sambata se vor parcurge contra-cronometru alte sapte probe speciale in zona  Azuga, Predeal si Sacele.

Consecventi ideii conform careia la fiecare editie sa propuna ceva nou, organizatorii Raliului Tara Barsei prezinta pentru a cincea editie a raliului un prolog de gala : Superspeciala Baneasa Rally care se va desfasura in Bucuresti.

Astfel, dupa Brasov, Pitesti, Targu Mures, Cluj Napoca si Sibiu vine randul si Bucurestiului sa-i aiba ca oaspeti pe cei mai buni piloti de raliu ai tarii.

La acest raliu Edwin Keleti si Victor Ponta marcheaza un an de la debutul Renault-ului Clio R3 maxi EVO 2009  in Campionatul National de Raliuri. Echipajul  a facut o alegere inspirata cu aceasta masina,  dar si cu precedentul Renault Clio RS, care le-au adus nu mai putin de opt victorii consecutive in ultimul an.

Pentru a marca momentul, Edwin Keleti si Victor Ponta  anunta si lansarea site-ului oficial al echipajului.

Edwin Keleti: “Raliul Tara Barsei   este un moment important pentru noi pentru ca se implineste un an de cand a debutat masina noastra, Renault Clio R3 Maxi EVO 2009,  in Campionat. Am inceput cu o victorie si acum putem vorbi de opt victorii consecutive obtinute in 2009 si 2010. Evident, ne dorim foarte mult sa nu intrerupem acest lant si sa ne consolidam si mai mult pozitia de lideri la grupa A. Fiind vorba de un moment, sa-i spunem aniversar, ne-am gandit impreuna cu Victor sa lansam si pagina de internet a echipajului www.keleti99ponta.ro . Cred ca vom putea astfel sa fim si mai aproape de fanii nostri si sa le oferim cat mai multe amanunte despre proiectele si evolutiile noastre.”

Victor Ponta a avut ocazia ca inainte de startul in Raliul Tara Barsei sa stea in dreapta pilotului BP FORD ABU DHABI W.R.T.  Jari-Matti Latvala aflat pentru doua zile in tara noastra.  Bucuros ca a avut sansa sa-l vada la lucru pe pilotul finlandez, Victor se pregateste de cursa de vineri si sambata: “Vreau sa felicit in primul rand organizatorii Raliului Tara Barsei  pentru inspirata ideea de a organiza o superspeciala in Bucuresti. Cat priveste parcursul nostru, imi doresc ca etapele ce au mai ramas (n.r. trei) sa fie lipsite de ghinioane si incidente. Sper sa mergem bine si sa ne consolidam pozitia in clasament.”

Edwin Keleti  si Victor Ponta, echipajul sustinut si de Autovit.ro,  sunt liderii  clasamentului general la grupa A in Campionatul National de Raliuri cu un total de 125 de puncte obtinute in urma celor cinci victorii consecutive.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)