autovit.ro
B SECTIUNI

SAB & Accesorii da startul celor mai bune oferte auto ale anului 2012!

In perioada 19 – 28 Octombrie 2012, Autovit.ro va asteapta la SAB & Accesorii 2012, cel mai spectaculos eveniment auto al anului!

La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Pe durata a 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Va reamintim ca marcile auto care si-au confirmat prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citröen, Opel, Chevrolet, Honda, Skoda, Seat, Kia & Hyundai hibride.

SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.

De asemenea, in cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Vizitatorii vor descoperi peste 17 premiere nationale si mondiale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului, conform declaratiilor companiilor participante.

Toate acestea si multe alte noutati din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto va asteapta doar la SAB & Accesorii, 19 – 28 Octombrie, Romaero Baneasa.  

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)