autovit.ro
B SECTIUNI

Seat lansează modelul Leon Cupra 300, cea mai performantă versiune a compactei spaniole

Seat a prezentat oficial primele imagini cu noul Leon Cupra 300, cea mai puternică versiune a modelului compact din Spania. Noua versiune dispune de numai puțin de 300 CP și va concura direct cu Volkswagen Golf R.

Seat își întărește gama de versiuni sportive Cupra cu o varianta de 300 cai putere a modelului Leon. Noul Seat Leon 300 este cel mai puternic model construit până acum de constructorul spaniol, iar prezentarea lui are loc la puțin după introducerea versiunii cu facelift a modelului Leon.

Seat va produce modelul Leon Cupra 300 în trei versiuni de caroserie: hatchback cu cinci portiere, hatchback cu trei portiere (SC) și break (ST).

new-seat-leon-cupra-300002

Seat Leon Cupra 300 folosește un motor de 2.0 litri TSI, modificat să producă 300 cai putere și 380 Nm între 1.800 și 5.500 rpm. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4Drive și a unei cutii de viteze automată DSG. Noul model mai este dotat cu control dinamic al șasiului, direcție progresivă și diferențial blocabil electronic. Cel de la volan poate selecta dintre cinci moduri de rulare ale sistemului Cupra Drive Profile: Comfort, Sport, Eco, Individual și Cupra, cel din urmă fiind dedicat rulării pe circuit.

Versiunea performantă de 300 CP a modelului Leon va ajunge în showroom-uri începând cu luna martie a anului viitor.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)