autovit.ro
B SECTIUNI

Simona Halep devine ambasador de imagine pentru Mercedes-Benz în România

Simona Halep nu mai are nevoie de prea multe prezentări. De câțiva ani este unul dintre sportivii reprezentativi ai României și se menține între primele cinci jucătoare din clasamentul WTA, ierarhia care stabilește cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. De astăzi, Simona devine unul dintre ambasadorii mărcii Mercedes-Benz, cu care a semnat un parteneriat pe termen lung.

 

Acordul a fost semnat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existență pentru AMG, divizia de performanță a mărcii Mercedes-Benz. De aici a plecat și ideea de asociere cu una dintre cele mai performante sportive ale României. Astfel, prin acest parteneriat fondat pe valori comune, precum sportivitate, performanță de vârf și pasiunea pentru continua dezvoltare, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz în România, alăturându-se seriei de personalități locale aliniate cu valorile mărcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu.

„Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela ‘driving performance’ și a excelenței AMG. Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun – The Best, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat.”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România.

Simona Halep and Philipp Hagenburger_1

Simona a ales să conducă unul dintre cele mai impresionante modele ale mărcii din Stuttgart, într-o versiune AMG. În prima parte a anului, sportiva din Constanța va conduce un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe (367 CP), însă va putea fi văzută și la volanul altor modele AMG pe parcursul parteneriatului.

„Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie,” a declarat Simona Halep.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)