autovit.ro
B SECTIUNI

Supereroi si supermasini. Care cu care?

Nici nu conteaza asa mult care-i cel mai tare dintre supereroi, si asta din simplul motiv ca daca in spatele unui barbat puternic sta o femeie puternica atunci, prin regula de trei simpla, rezulta ca in spatele unui supererou sta, ati ghicit, o supermasina!

Recunosc inca de la inceput ca NU sunt un specialist in SUPEREROI!
Am vizionat si eu, ca orice copil, adolescent si, finalmente, barbat adult – adica tot un fel de copil-, tot felul de filme cu Batman, Superman, Spiderman si alti supereroi mai mult sau mai putin celebri.
Si desi am trecut si eu prin fazele “Cine-i mai tare Cassius Clay sau Mike Tyson?”, respectiv “Cine ar castiga la modul absolut, un karatist sau un boxer?”, nu m-am gandit niciodata sa fac un top al acestor baieti simpatici cu megaputeri…

Iata ca acest lucru a fost rezolvat de cei de la “Comic Heroes Magazine” si pe care il gasiti aici:

http://www.rtv.net/sondaj-cine-e-cel-mai-puternic-dintre-supereroi_18330.html

Fara prea mare surpriza se observa ca tripleta castigatoare este exact aceea cu cea mai mare notorietate, cel putin pentru cei de varsta mea! 😉

Problema majora, as spune eu, este ca doar unul din ei are bine definite strategia automobilistica si anume Batman cu al sau superspecial Batmobil.

Asa ca vin si eu la dumneavoastra, priceputi in ale masinilor, pasionati ai modelelor si brandurilor, ce masini li s-ar potrivi supereroilor?

In ce il vedeti pe Superman? Dar pe Spiderman? Pe Wonder Woman? Dar pe Tintin?
Trebuie sa zboare? Sa mearga pe apa? Sa fie invizibile? Magnetice? Fierbinti? Sa traga cu mii de arme? Sa arunce plase? Sa improaste cu vaselina?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)