autovit.ro
B SECTIUNI

Test Drive Autovit.ro: Dani Otil si Adrian Grigore testeaza o Skoda Octavia 3 din oferta Autovit.ro

Dani Oțil și Adrian Grigore, parte din echipa de raliuri BIV Rally Team, continuă seria de video teste efectuate cu automobile rulate din oferta Autovit.ro.

După ce Vali Porcișteanu a deschis seria cu un Opel Insignia din 2015, iar Costin Giurgea și Tudor Bratu, realizatorii emisiunii auto SuperSPEED de la ProTV, au testat un Volkswagen Passat, a venit rândul unei alte echipe de piloți să testeze o mașină de pe Autovit.ro.

Dani și Adrian au pus la încercare una din cele mai căutate autoturisme de pe platformă: o Skoda Octavia 3, cu 10.000 de km la bord, pusă la dispoziție de Brady Auto Center, dealer partener Autovit.ro din București, care oferă o gamă variată de autoturisme, cu prețuri cuprinse între 3.000 și 40.000 de Euro.

Skoda Octavia 3 este, la acest moment, unul din cel mai bine vândute modele de import în România. Este și ușor de înțeles de ce. Modelele Skoda nu se remarcă neapărat prin design, însă au câteva avantaje deloc de neglijat, cum ar fi costurile mici de întreținere și fiabilitatea. Nu e de mirare ca acest model a fost căutat în anul 2017, pe Autovit.ro, de nu mai puțin de 6,505,314 de ori.

Vezi concluziile lor în video-ul de mai jos, iar anunțul pentru mașină îl găsești pe Autovit.ro.

5 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)