autovit.ro
B SECTIUNI

V-ar tenta un Xsara Picasso second hand?

Unul dintre cele mai longevive monovolume compacte, Xsara Picasso si-a castigat un bun renume prin prisma ratei reduse a defectelor costisitoare, precum si prin versatilitatea interiorului.

Dupa o considerabila experienta de piata (1999 – 2010), Xsara Picasso se dovedeste o optiune inspirata pentru cei care doresc achizitionarea unui monovolum compact, trecut de prima tinerete.

Pe parcursul anilor, o pondere consistenta dintre utilizatorii unui exemplar Citroen Xsara Picasso s-au declarat multumiti de volumul portbagajului si de cele trei locuri spate individuale si rabatabile. Si chiar daca acum designul pare demodat, versatilitatea si gradul de confort oferit in habitaclu sunt argumente decisive, in special pentru clientii familisti.

Citroen Xsara Picasso mai puncteaza prin pozitia inalta de condus si prin suprafetele vitrate de mari dimensiuni care ofera o buna perspectiva asupra caii de rulare, iar manevrele de parcare se pot efectua in deplina siguranta. In plus, suspensia este orientata spre confort si prin urmare particularitatile drumului nu se resimt puternic in habitaclu.

Din punct de vedere al costurilor de exploatare la varsta a doua, utilizatorii au constatat ca cele mai avantajoase versiuni sunt cele animate de propulsoare turbodiesel, motoare deosebit de fiabile si chiar economice.

Insa dupa prima tinerete au fost remarcate neregularitati in functionarea instalatiei electrice, mai exact aprinderea nemotivata a unor martori luminosi din plansa de bord. De asemenea sistemele de actionare pentru geamurile electrice, precum si sistemele de prindere ale unor ornamente din habitaclu pot da semne de uzura prematura. Cu toate acestea, aceste defectiuni semnalate de-a lungul anilor nu sunt prea costisitoare…

Prin urmare, considerati ca Citroen Xsara Picasso poate fi o oferta tentanta si la valoare second hand ?

7 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)