autovit.ro
B SECTIUNI

Vaticanul a primit un Lamborghini Huracan RWD donat în scopuri caritabile

Papa Francisc a primit o donație generoasă din partea constructorului italian Lamborghini: un exemplar Huracan RWD vopsit în culorie Vaticanului.

Nu, nu este cel mai nou papamobil. Papa Francisc nu va renunța la mașina cu care se deplasează în mod curent în favroarea acestui model Lambroghini. Donația făcută de către constructorul italian a fost făcută în scopuri caritabile.

Automobilul Lamborghini Huracan RWD a fost personalizat prin programul diviziei “Ad Personam”, divizie ce se ocupă de customizarea performantelor automobile construite în Sant’Agata Bolognese. Acest exemplar special, vopsit în culorile Vaticanului, alb și galben, va fi vândut la licitație de către casa RM Sotheby’s pe 12 mai 2018, iar banii vor fi folosiți pentru finanțarea a patru programe inițiate de Papa Francisc.

Papa a binecuvântat automobilul și a semnat pe capota acestuia la ceremonia de înmânare la care a participat și Stephano Domenicali, președinte și CEO Automobili Lamborghini.

Papa Francisc nu este la prima donație de acest gen, în trecut primind o motocicletă Harley Davidson, pe care a scos-o, de asemenea, la licitație pentru a finanța proiecte caritabile. Licitația a fost atunci organizată de casa Bonhams la Paris, iar motocicleta Harley Davidson Dyna Super Glyde s-a vândut pentru suma de 241.500 euro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)