Vinde acum
Favorite
Contul Meu

Regulament profesionisti

Termeni si Conditii Generale

 

Document actualizat la data de 08 Ianuarie 2021. Puteți accesa versiunea anterioară aici.

 

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 

1.1 Folosirea site-ului www.autovit.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. OLX Online Services S.R.L. prin intermediul site-ului www.autovit.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

1.2 Atentie: Folosirea site-ului www.autovit.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

1.3 S.C. OLX Online Services S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, cu respectarea dispozițiilor articolului 16 din prezentul document. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

 

 1. Scopul urmarit

 

2.1 Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglementa conditiile de utilizare a acestui site, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de OLX Online Services S.R.L. prin intermediul site-ului www.autovit.ro, utilizatorilor profesionisti, in vederea publicarii pe site de Anunturi pentru vanzarea de Vehicule si produse conexe.

2.2 Pagina Autovit contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, OLX Online Services S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Includerea legaturilor sau trimiterilor in Pagina Autovit este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Companiei, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. OLX Online Services S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe Pagina Autovit, Compania acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

2.3 Intregul continut al Paginii Autovit incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. OLX Online Services S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatorul profesionist/ Companie sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand acestora din urma, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Definitii

 

3.1. Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:

 

3.1.1 Pagina Autovit- site-ul www.autovit.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatorul profesionist ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.autovit.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

3.1.2 Lista de Preturi- preturile practicate de S.C. OLX Online Services S.R.L. pentru serviciile si produsele oferite prin intermediul Paginii Autovit. Lista de Preturi constituie Anexa 1 la prezentul si poate fi consultata in partea finala a acestui act.

3.1.3 Furnizor/S.C. OLX Online Services S.R.L. - societatea comerciala S.C. OLX Online Services S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Sos. Nicolae Titulescu, nr 4-8, Cladirea America House – Aripa de Vest, Etaj 5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1674/2011, cod fiscal RO22457535, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 17272, telefon: 031/860.90.90, fax: 031/860.60.61, e-mail: sugestii@autovit.ro.

3.1.4 Anunt- oferta publica lansata de un Utilizator profesionist cu scopul de a fi publicata de catre S.C. OLX Online Services S.R.L. prin intermediul Paginii Autovit cu privire la vanzarea de Vehicule sau produse conexe.

3.1.5 Termeni si Conditii- prevederile din acest document, create de S.C. OLX Online Services S.R.L. care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul profesionist trebuie sa le respecte in vederea utilizarii Paginii Autovit, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatorul profesionist a serviciilor furnizate de S.C. OLX Online Services S.R.L. prin intermediul Paginii Autovit.

3.1.6 Vehicul- autoturism, autoutilitara, autocamion sau orice alt tip de autovehicul. De asemenea termenul Vehicul se mai poate referi si la piese sau accesorii auto, precum si servicii conexe industriei auto sau la alte sisteme mecanice utilizate in mod curent pentru transportul de persoane si/sau bunuri ori pentru efectuarea de servicii sau lucrari conexe.

3.1.7 Operatori- persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatorul profesionist pe Pagina Autovit.

3.1.8 Utilizator profesionist - orice persoană fizică, persoană juridică sau organizație fără personalitate juridică, inregistrata pe Pagina Autovit, care utilizează serviciile OLX în scopuri legate de activitatea sa comercială, de afaceri, meșteșugărească sau profesională.

3.1.9 Companie- societate comerciala care tranzactioneaza autoturisme, utilaje agro si constructii, inregistrata pe Pagina Autovit; Orice referire la Companie facuta in prezentul document, se aplica ca atare si Utilizatorului profesionist, cu exceptia cazului in care prezentul Regulament specifica expres conditiile aplicabile exclusiv Companiei.  

3.1.10 Contul Autovit.ro- înregistrare personalizata creata pe site-ul Autovit.ro cu scopul publicarii propriilor oferte, permițând salvarea tuturor datelor necesare utilizarii serviciului Autovit.ro. Accesul la cont este oferit in baza unei adrese de email unice, careia i se atribuie o parola pentru serviciul Autovit.ro

3.1.11 Pagina principala a Dealerului– asignata contului de Companie, dedicata prezentarii ofertei Companiei.

3.1.12Pagina OLX- site-ul www.olx.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.olx.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

 

 1. Aspecte Generale

 

4.1 Un anunt va fi adaugat respectand urmatoarele conditii:

  • datele reale de contact ale Utilizatorului profesionist/ Companiei.
  • descrierea reala a Vehiculului care face obiectul Anuntului,
  • datele tehnice reale ale Vehiculului,
  • pretul de vanzare.

 

4.2 Prin publicarea Anuntului, Utilizatorul profesionist/Compania declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Utilizatorul profesionist/ Compania isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

4.3 Valabilitatea unui anunt este de 14 zile cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

 

 

 1. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

 

5.1 Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatorul profesionist prin intermediul Paginii Autovit pentru care a fost platit pretul pentru publicare si care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

5.2 Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Paginii Autovit sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizatorul profesionist si datele publicate pe Pagina Autovit de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatorul profesionist care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Pagina Autovit.

5.3 Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorului profesionist ca Pagina Autovit va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul profesionist le-ar putea suferi din aceasta cauza.

5.4 Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

5.5 Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorului profesionist, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele vehiculului ce face obiectul Anuntului.

5.6 Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. In astfel de cazuri, Utilizatorului profesionist nu ii va fi rambursata taxa achitata pentru publicarea Anuntului in cauza. De asemenea, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Paginii Autovit.

5.7 Utilizatorul profesionist va fi informat în cazul suspendării sau blocării unui conținut dat, cel târziu în momentul în care suspendarea/ blocarea devine efectivă, sub forma unui e-mail, indicând conținutul suspendat/blocat, motivele deciziei de suspendare/ blocare, precum și dispozițiile legale sau contractuale încălcate.

5.8 Pentru evitarea oricărui dubiu, opoziția formulată în temeiul articolului 7.16 nu afectează dreptul Utilizatorului profesionist de a depune o plângere în conformitate cu articolul 14 din prezentul document.

5.9 Furnizorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de Pagina Autovit, in afara Anunturilor publicate pe site de catre Utilizatorul profesionist cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.

5.10 Furnizorul nu permite publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Vehicul pe Pagina Autovit. Prin urmare, Furnizorul va avea dreptul de a sterge Anunturile pentru acelasi Vehicul, publicate de doua sau mai multe ori. In astfel de cazuri, Utilizatorului profesionist/ Companiei nu ii va fi rambursata plata efectuata pentru publicarea Anunturilor ulterioare celui original.

5.11 Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

5.12 Potrivit legislatiei in vigoare Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Companie Paginii Autovit.

 

 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului profesionist/ Companiei

 

6.1 Utilizatorul profesionist/ Compania are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile pentru care a platit integral Pretul stabilit de Furnizor, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

6.2 Utilizatorul profesionist/ Compania isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a vehiculului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

6.3 Utilizatorul profesionist/ Compania declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

6.4 Prin publicarea anuntuntului, Utilizatorul profesionist/ Compania declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

6.5 In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorul profesionist/ Companiei ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Pagina Autovit in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

6.6 Prin crearea contului și acceptarea Termenilor și Condițiile Generale, Utilizatorul încheie un Acord cu OLX. Acordul poate fi reziliat de către Utilizator, prin ștergerea contului, în conformitate cu următoarele reguli:

a. dreptul de a șterge contul nu afectează drepturile Utilizatorului de a retrage sau de a rezilia Acordul, astfel cum este prevăzut de lege și de prezenta reglementare;

b. ștergerea unui cont este posibilă prin: (i) selectarea opțiunii corespunzătoare din panoul Cont (ii) trimiterea unei declarații de reziliere la adresa de e-mail: dealer@autovit.rosau (iii) trimiterea unei declarații de reziliere în scris la adresa fizică a Furnizorului;

c. odată cu eliminarea Contului de către Utilizator, acordurile rămase între OLX și Utilizator cu privire la serviciile furnizate ca parte a site-ului Web încetează să mai producă efecte;

d. rezilierea Acordului va produce efecte numai pentru viitor, ceea ce înseamnă că plățile efectuate de Utilizator nu vor fi rambursabile. Furnizorul nu va fi obligat să restituie echivalentul sumelor neutilizate ca parte a serviciilor plătite;

e. după ștergerea Contului sau încetarea acordului, Utilizatorul pierde accesul la informațiile furnizate sau generate în cursul utilizării Paginii Autovit.

6.7 Acordul poate fi reziliat de către Utilizatorul profesionist, în conformitate cu regulile prevăzute la punctul 6.6. de mai sus, în absența acceptării modificărilor prezentului document (i.e. Termeni și Condiții Generale), despre care acesta va fi informat în conformitate cu procedura prevăzută în articolul 16 de mai jos. În acest caz, pentru a înceta Acordul, Utilizatorul profesionist va notifica OLX imediat, dar nu mai târziu de 15 zile de la data la care Utilizatorului profesionist i-au fost transmise modificările. Încetarea Acordului, în modul menționat mai sus, produce efecte după 15 zile de momentul recepționării de către Utilizator a informațiilor despre modificări, cu excepția cazului în care Utilizatorul profesionist renunță la această notificare, prezintă o declarație în acest scop sau desfășoară activități exprese pe Pagina Autovit, de natură să confirme acceptarea unor astfel de condiții modificate (exemplu: publicarea unui nou Anunț).

 

 1. Verificarea/Moderarea Anunturilor

 

7.1 Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Pagina Autovit de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document (au un continut considerat jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Companiei, potentiali cumparatori, o baza de date care sa contina un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

7.2 Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Vehicul.

7.3 Un Anunt este valabil pentru un singur Vehicul. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Vehicule. Sunt, astfel, interzise Anunturile ce fac referire mai multe vehicule, la culori diferite ale aceluiasi model de vehicul, imagini cu alte vehicule, preturi diferite, motorizari diferite, mai multe serii de sasiu si/sau kilometraje diferite, ce nu fac obiectul Anuntului.

7.4 Nu este permisă manipularea cuvintelor cheie din conținutul Anunțului (introducerea în titlul sau in descrierea Anunțului unor cuvinte cheie care nu au legătură cu Produsul oferit).

7.5 Un Anunț este valabil pentru o singura oferta. Nu sunt admise spre publicare Anunțuri care prezinta o alta oferta fata de cea initiala. Nu sunt permise, in cadrul aceluiasi Anunt, modificari de marca/model, specificatii tehnice sau fotografii/imagini.

7.6 Nu pot fi publicate Anunturi cu date evident false (inclusiv cele privind specificatiile tehnice ale produsului oferit spre vanzare), Anunturi cu date eronate sau incomplete (exemplu: kilometraj, volanul pe dreapta, stare vehicul), Anunturi cu caracter publicitar sau care nu au ca obiect oferte de vanzare privind Vehicule sau produse conexe.

7.7 Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 euro, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

7.8 Un Anunt reprezentand oferta de vanzare a unui Vehicul in regim de predare leasing trebuie sa prezinte toate costurile care se reflecta in pretul final, completate in spatiile corespunzatoare.

7.9 In cadrul oricarui anunt postat pe Pagina Autovit, poate fi adaugat si un clip video de prezentare pentru autovehiculul / piesa prezenta in anunt, fara nicio alta plata suplimentara. Aceasta optiune este valabila atat pentru Persoane Fizice cat si pentru Profesionistii Autovit.

7.10 Nu sunt admise spre publicare Anunturi:

7.10.1 care au pozele neclare;

7.10.2 care au poze rotite;

7.10.3 cu poze care contin in prim-plan persoane;

7.10.4 care contin poze cu stersaturi;

7.10.5 care contin poze cu inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci sau alte insemne care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala a unor terti;

7.10.6 care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul Anuntului;

7.10.7 care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului);

7.10.8 care contin in text adrese web;

7.10.9 referitoare la licitatii sau cumparari de autovehicule;

7.10.10 care prezinta autovehicule listate in regim de predare leasing, iar in rubrica Pret este trecuta contravaloarea avansului in detrimentul pretului final (compus din valoarea avans + numar rate ramase x valoare per rata + valoarea reziduala).

7.10.11 care contin clipuri video cu caracter obscen.

7.10.12 care contin clipuri video ce prezinta in prim-plan persoane, fie majore, fie minore.

7.10.13 care contin clipuri video in care se prezinta oferte de publicitate sau link-uri externe.

7.10.14 care nu au legatura cu continutul anuntului publicat pe Autovit.ro sau tematica acestui site.

7.10.15 Nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

7.10.16 Nu este permisa publicarea Anunturilor ce contin date cu caracter personal (exemplu: adresa de email, orice date de identificare) in cadrul titlului, descrierii sau imaginilor care insotesc Anuntul.

7.10.17 Nu este permisa postarea unui Anunt cu un pret fara TVA sau alte taxe aferente tranzactiei, in cadrul categoriei autoturisme;

7.11 Anunturile pot fi publicate doar in categoriile corespunzatoare. Sunt interzise de la publicare: (i) Anunturile care nu au legatura tematica Paginii Autovit, (ii) Anunturile ce fac referire la servicii, (iii) anunturile de piese incadrate la vehicule, (iv) vehiculele destinate dezmembrarii, incadrate la automobile.

7.12 Imaginile ce insotesc Anuntul, incluzand inscrisuri, precum text si cifre sau incluzand Banner, Logo, Watermark etc, sunt permise doar la achizitia pachetului corespunzator, conform specificatiilor prevazute la acest link: http://oferte.autovit.ro/oferte-profesionisti/oferte-noi/.

7.13 Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Pagina Autovit, Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

7.13 .1 fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate (de ex: una dintre pozele atasate Anuntului nu indeplineste una dintre conditiile de mai sus, Anuntul contine greseli de ortografie);

7.13.2 fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Pagina Autovit si anularea tuturor serviciilor achizitionate pentru respectivul Anunt.

7.14 În cazul refuzării Anunţului şi ștergerii acestuia de pe Pagina Autovit, Furnizorul va notifica Utilizatorii profesioniști, cel târziu în momentul în care blocarea devine efectivă, sub forma unui e-mail, despre motivele refuzului, indicând conținutul blocat, motivele deciziei de blocare (inclusiv conținutul rapoartelor de abuz după anonimizarea acestora, dacă legea impune astfel), cu indicarea dispozițiilor legale sau contractuale încălcate.

7.15 Dispozițiile de la punctul 7.14. nu se aplică dacă notificarea unei autorități publice competente, dispoziții legale obligatorii sau necesitatea de a asigura protecție Utilizatorilor, au ca rezultat obligația de a nu dezvălui informațiile menționate în acest punct.

7.16 Utilizatorul profesionist are oportunitatea de a contesta decizia privind blocarea conținutului trimis sau publicat de acesta folosind funcționalitatea Paginii Autovit, prin transmiterea unei obiecții Furnizorului, oferind informații cu privire la conținutul blocat. Dispozițiile care reglementează procedura reclamațiilor se aplică în consecință.

7.17 Dacă opoziția menționată la punctul 7.16. este întemeiată sau daca circumstanțele care atestau nelegalitatea sau neconformitatea conținutului blocat în raport cu dispozițiile prezentului Regulament au încetat să mai existe:

a. Conținutul blocat este restabilit, prin punerea la dispoziție de către Furnizor Utilizatorului profesionist, sub forma unei copii lucrative, a Anunțului sau a unui mesaj disponibil în Cont. Utilizatorul va putea decide asupra publicării sau transmiterii Anunțului prin intermediul Paginii Autovit;

b. dacă Anunțul blocat a fost acoperit de unul dintre Serviciile Plătite, taxa percepută pentru publicarea Anunțului și prestarea Serviciilor Plătite asociate cu Anunțul va fi returnată în contul Utilizatorului profesionist, într-un cuantum proportional cu perioada în care Serviciul nu a fost prestat, sub forma unor credite dedicate reutilizării Serviciilor, într-un termen de 90 de zile de la ștergerea Anunțului.

7.18 Dacă opoziția este considerată nefondată sau obiecția nu este formulată de Utilizatorul profesionist în termen de 7 zile de la obținerea informațiilor specificate la punctul 7.14:

a. Conținutul blocat este irevocabil îndepărtat;

b. dacă Anunțul blocat a fost acoperit de unul dintre Serviciile Plătite, taxa percepută pentru publicarea Anunțului și prestarea Serviciilor Plătite asociate cu Anunțul va fi returnată în contul Utilizatorului profesionist, într-un cuantum proportional cu perioada în care Serviciul nu a fost prestat, sub forma unor credite dedicate reutilizării Serviciilor, într-un termen de 90 de zile de la ștergerea Anunțului.

7.19 In cazul in care Utilizatorul profesionist publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorul profesionist la Pagina Autovit in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

7.20 In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatorul profesionist sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

7.21. Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza crearea unui cont sau de a bloca un cont deja creat în cazul în care, din verificările legitime ale Furnizorului, rezultă că utilizatorul sau reprezentantul utilizatorului a produs sau poate produce un prejudiciu financiar societății OLX Online Services SRL.

 

 1. Promovarea Anunturilor

 

8.1 Orice Anunt postat pe Pagina Autovit direct de catre Companie poate fi promovat. Un Anunt fara fotografii nu poate fi promovat prin achizitionarea serviciilor care necesita minim o fotografie.

8.2 Un Anunt poate fi promovat prin:

8.2.1 evidentiere in lista cu alta culoare fata de celelalte Anunturi;

8.2.2 pozitionarea Anuntului la inceputul listei, in sectiunea de anunturi promovate;

8.2.3 promovarea pe prima pagina a Paginii Autovit in sectiunea Anunturile Zilei.

8.3 Fiecare Anunt pentru care s-a achizitionat produsul 8.2.3, va fi afisat pe prima pagina a site-ului in sectiunea Anunturile Zilei. In aceasta sectiune sunt in mod continuu afisate prin rotatie cate 4 Anunturi astfel promovate. Anunturile se schimba la fiecare 15 minute.

 

 1. Modificarea si prelungirea valabilitatii unui Anunt

 

9.1 Anuntul poate fi modificat gratuit oricand.

9.2 Se considera modificare orice operatiune efectuata asupra unui Anunt prin care se schimba continutul acestuia, inclusiv fotografii, sau date de contact atasate Anuntului.

 

 1. Publicarea automata a Anunturilor pe Pagina OLX

 

10.1 Utilizatorul are optiunea de a publica in mod automat pe Pagina OLX Anunturile publicate pe Pagina Autovit din anumite categorii unde optiunea este disponibila, cu respectarea termenilor si conditiilor de utilizare a Paginii OLX, inclusiv, dar fara a se limita la, numarul maxim de Anunturi active permise simultan pentru acelasi Utilizator.

10.2 Daca Utilizatorul si-a creat un cont atat pe Pagina Autovit, cat si pe Pagina OLX, folosind aceeasi adresa de e-mail, cele doua conturi se vor sincroniza. In acest caz, Utilizatorul va avea obligatia de a respecta atat Termenii si Conditiile de utilizare a Paginii Autovit, cat si termenii si conditiile de utilizare a Paginii OLX.

10.3 Daca Utilizatorul nu detine un cont pe Pagina OLX, acest cont va fi creat in mod automat, pe baza adresei de e-mail pe care Utilizatorul a folosit-o pentru a isi crea contul pe Pagina Autovit.

10.4 Anunturile publicate in mod automat de pe Pagina Autovit pe Pagina OLX nu pot fi modificate sau sterse pe Pagina OLX in mod independent, ci doar prin modificarea sau stergerea Anunturilor publicate pe Pagina Autovit. Orice modificare sau stergere a Anunturilor publicate pe Pagina Autovit va fi actualizata in mod corespunzator pe Pagina OLX.

10.5 Anunturile publicate pe Pagina Autovit care sunt exportate automat pe Pagina OLX pastreaza durata de valabilitate a Paginii Autovit.

10.6 Anunturile publicate pe Pagina Autovit ce au ca locatie teritorii in afara Romaniei nu vor fi exportate pe Pagina OLX.

 

 1. Serviciul Portofel Electronic / Wallet

 

11.1 S.C. OLX Online Services S.R.L. poate pune la dispozitia Utilizatorilor Website-ului un serviciu suplimentar de tip digital wallet sau portofel electronic, denumit in cele ce urmeaza "Wallet". Wallet-ul este o metoda suplimentara de achizitionare a Serviciilor de promovare.

11.2 Wallet-ul va fi asociat contului Utilizatorului si va permite acestuia achizitionarea de "Credite Platite". Cu ajutorul lor Utilizatorul va putea beneficia doar Serviciile de promovare disponibile pe Site. Utilizatorul va putea verifica balanta Wallet-ului prin accesarea contului sau asociat Wallet-ului.

11.3 Achizitionand Credite Platite prin intermediul Wallet-ului, utilizatorul va putea beneficia de Credite Bonus. Schema de acordare a Creditelor Bonus este: plata intr-o singura transa intre 81-180 EUR (TVA inclus): 8% bonus; plata intr-o singura transa intre 181-900 EUR (TVA inclus): 15% bonus

11.4 Valoarea minima prin care pot fi achizitionate Credite Platite este de 6 EUR (TVA inclus), iar valoarea maxima este de 900 EUR (TVA inclus)

11.5 Fondurile asociate Creditelor Platite sau Bonus aflate in Wallet nu se pot rascumpara/schimba in bani sau restitui si nu se pot transfera de la un Utilizator la altul sau in afara Website-ului in orice fel.

11.6 Durata de valabilitate a Creditelor Platite si Bonus este de 2 luni de zile de la data incarcarii.

11.7 Orice noua achizitionare de Credite Platite extinde durata de viata a Creditelor deja existente cu inca 2 luni.

11.8 Eventualele Credite deja existente in contul unui utilizator la momentul implementarii Wallet-ului vor avea o durata de valabilitate de 6 luni de zile.

11.9 Achizitionarea de Credite Platite se poate face prin intermediul metodelor de plata disponibile in platforma la momentul achizitiei.

 

 1. Modalitati de plata

 

12.1 Preturile pentru serviciile oferite de Furnizor sunt definite in Anexa 1.

12.2 Modalitati de plata: pentru publicarea Anunturilor apartinand unei Companii, plata se face prin ordin de plata, conform contractului incheiat cu Furnizorul.

12.3 Preturile prezentate in Anexa 1 sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la Anunt.

 

13. Sistemul de evaluare

13.1. În cadrul Serviciului, este pus la dispoziție un sistem de evaluare, care permite oricărui Utilizator să ofere o evaluare subiectivă a vânzătorilor profesioniști, în ceea ce privește experiența tranzacțională avută cu aceștia. Experiența tranzacțională se evaluează, în mod special, în funcție de: existența unei descrieri clare și serioase a Produsului, modul de comunicare între Utilizatori, receptivitate, implicare, timpul de achiziționare si/sau livrare a Produsului, punctualitate, etc. Baza evaluării este contactul dintre Utilizatori, sub orice formă, și nu exclusiv încheierea efectivă unei tranzacții.

13.2. Evaluarea se realizează în modalitatea, forma, termenul și categoriile indicate în cadrul Paginii Autovit. Evaluarea va fi prezentată pe website, în anunțurile Utilizatorului, pe o scară de la 1 la 5 (până la o zecimală), pe baza mediei tuturor evaluărilor, emise de Utilizatori. În plus, evaluarea va arăta procentul de utilizatori care recomandă un anumit vânzător profesionist.

13.3. Dacă mai mult de o evaluare este acordată unui Utilizator, doar evaluarea cea mai recentă va fi inclusă în ratingul mediu calculat pentru respectivul Utilizator.

13.4. Furnizorul își rezervă dreptul de a exclude anumite evaluări din ratingul mediu al Utilizatorului sau de a șterge o evaluare, total sau partial, atunci când o evaluare sau un feedback:

a. se referă la un alt Utilizator decât cel evaluat;

b. este emisă de Utilizator pentru el însuși;

c. este emisă de angajații, rudele sau afinii Utilizatorului evaluat;

d. este emisă ca urmare a contactului cu Utilizatorul realizat exclusiv în scopul emiterii unui rating și a unei evaluări (de exemplu, pentru a ridica sau a subestima artificial credibilitatea Utilizatorului);

e. este emisă dintr-un Cont creat pe baza unei adrese de e-mail temporare;

f. a fost realizat într-un mod care indică automatizarea expunerii sau prin intermediul unor soluții care evită analiza traficului de rețea;

g. încalcă Regulamentul în orice alt mod

 1. Serviciul de apeluri (call-tracking)

 

14.1. Serviciul de apeluri (call-tracking) permite Utilizatorului profesionist să vizualizeze oricând, în Contul acestuia, câte apeluri telefonice și câte SMS-uri a primit într-o perioadă de timp aleasă de acesta. În scopul îmbunătățirii activității sale pe site-ul Autovit.ro, Utilizatorul profesionist va putea urmări câte apeluri și SMS-uri a primit, câte au fost pierdute sau respinse, precum și grafice cu activitatea Contului.

 

14.2. Serviciul de apeluri (call-tracking) se activează automat de către Furnizor la crearea Contului sau, în cazul Conturilor existente, începând cu data intrării în vigoare a prezentului Regulament. Utilizatorul profesionist poate opta pentru dezactivarea Serviciului de apeluri (call-tracking) printr-o solicitare expresă adresată agentului de vânzări alocat sau Departamentului de Suport Clienți la adresa: ajutor@autovit.ro sau la numărul de telefon (031) 860 90 90

14.3. Serviciul de apeluri (call-tracking) funcționează după cum urmează:

14.3.1. Cumpărătorul găsește Anunțul pe Autovit.ro. Pentru fiecare număr real afișat în Anunț, Furnizorul va aloca un număr de telefon specific platformei Autovit.ro (număr virtual).

14.3.2. Cumpărătorul va apela numărul virtual afișat în Anunț, care arată ca un număr obișnuit, local, de mobil, însă neatribuit.

14.3.3. Serverul redirecționează automat apelul către numărul real al vânzătorului. Utilizatorul profesionist va vizualiza numărul real al potențialului Cumpărător, astfel că acesta din urmă poate fi apelat ulterior. Atunci când răspunde, Utilizatorul profesionist va fi anunțat, printr-o funcționalitate a platformei, că apelul se realizează prin intermediul Autovit.ro.

14.3.4. Apelurile și SMS-urile sunt afisate în timp real în Contul Autovit.ro.

15. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor

 

15.1 Orice Companie poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de S.C. OLX Online Services S.R.L. pe Pagina Autovit, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat, daca legea sau prezentul document nu prevede altfel.

15.2 De asemenea, Compania are posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de o Companie a Paginii Autovit care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de S.C. OLX Online Services S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Companie al Paginii Autovit, despre care au cunostinta.

15.3 Plangerile vor fi depuse prin intermediul adresei de e-mail: dealer@autovit.ro specificata pe Pagina Autovit.

15.4 Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Companiei, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

15.5 Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Companiei, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

 

16. Reclamații ale Utilizatorilor profesioniști și mediere

 

16.1 Un Utilizator profesionist poate formula o reclamație în următoarele situații:

a. pretinsa nerespectare de către Furnizor a obligațiilor impuse de prezentul document și de Regulamentul (UE) 2019/1150 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online;

b. prezența unor dificultăți tehnice în ceea ce privește funcționarea Paginii Autovit, de natură să afecteze utilizarea serviciilor oferite de Furnizor;

c. întreprinderea unor activități/ luarea unor măsuri de către Furnizor, de natură să afecteze situația Utilizatorului profesionist;

d. blocarea, de către Furnizor, a conținutului selectat, publicat sau trimis de Utilizatorul profesionist sau blocarea Contului Utilizatorului profesionist, în conformitate cu punctul 3.13 și următoarele din prezentul document.

16.2 Reclamația poate fi transmisă prin funcționalitatea „Contacteaza-ne” disponibilă în Pagina Autovit, în cadrul “Formularului de contact” , prin selectarea motivului “Sesizari din partea utilizatorilor profesionisti conform reglementării (UE) 2019/1150”, vizat de prezenta secțiune sau în scris, la adresa OLX. În cuprinsul reclamației, Utilizatorul profesionist va furniza, în măsura în care este posibil, date și/sau informații care să permită OLX să verifice corect și complet plângerea, în special ID-ul Anunțului, explicația motivelor pentru care nu consideră conținutul ilegal sau contrar Termenilor și Condițiilor Generale și, la alegerea sa, date de contact.

16.3 Dispozițiile articolului 13 de mai sus se aplică în mod corespunzător plângerilor formulate de Utilizatorii profesioniști în temeiul acestei secțiuni.

16.4 Utilizatorul profesionist poate solicita mediere pentru soluționarea diferendelor care apar între acesta și OLX, în legătură cu serviciile furnizate de OLX, inclusiv pentru diferendele referitoare la motive invocate prin plângeri formulate în temeiul articolului 14.1. de mai sus. OLX va încerca soluționarea amiabilă a oricărei astfel de dispute, prin intermediul mediatorilor care cooperează cu Centrul de Soluționare Eficientă a Disputelor (CEDR). Lista mediatorilor și a reglementărilor privind medierea sunt disponibile la https://www.cedr.com/p2bmediation/. Medierea este taxabilă, iar OLX va suporta o parte rezonabilă din totalul costurilor de mediere, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2019/1150 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online.

16.5 Utilizatorul profesionist poate oricând să propună un alt mediator, cu ajutorul căruia este dispus să efectueze procedura medierii.

16.6 Opțiunea medierii este voluntară. OLX își rezervă dreptul de a refuza participarea la mediere sau de a refuza mediatorul propus de Utilizatorul profesionist.

 

17. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

 

17.1 Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. OLX Online Services S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Companieii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii Autovit si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina Autovit.

17.2 S.C. OLX Online Services S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21738.

17.3 Orice persoana care acceseaza Pagina Autovit si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina Autovit, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. OLX Online Services S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Companie cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. OLX Online Services S.R.L. prin intermediul Paginii Autovit vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Companiei a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Companie Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Compania, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Companiei. Prin urmare, toate datele oferite de Companie prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina Autovit vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Companie, conform prevederilor legale aplicabile.

17.4 Prin completarea si transmiterea anumitor formulare disponibile pe Pagina Autovit (e.g. contact dealer din pagina Anuntului) si/sau oferirea/transmiterea de date si/sau informatii cu caracter personal (adresa de e-mail, telefon etc.), prin orice alte mijloace, unor terti (dealeri etc.), utilizatorii inteleg si accepta faptul ca respectivii terti pot decide, independent de S.C. OLX Online Services S.R.L., sa prelucreze respectivele date cu caracter personal in scopuri ce nu se afla sub controlul S.C. OLX Online Services S.R.L. Prin urmare, S.C. OLX Online Services S.R.L. nu este raspunzatoare pentru si nu isi asuma nicio obligatie legata de divulgarea catre terti, de catre Utilizatori, a unor date cu caracter personal. S.C. OLX Online Services S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale pe care le prelucreaza in calitate de operator conform Termenilor si Conditiilor, insa oferirea de date personale unor terti se face de catre Utilizatori pe propriul risc si pe propria raspundere.

17.5 Inscrierea in baza de date Autovit.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, S.C. OLX Online Services S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat Autovit.ro.

17.6 Ca abonat Autovit.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu Autovit.ro.

17.7 In urma utilizarii Paginii Autovit.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.

17.8 Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".

17.9 Datele vor fi prelucrate de catre S.C. OLX Online Services S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:

a. statistici - in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor S.C. OLX Online Services S.R.L. si ale partenerilor sai;

b. folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.

c. abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre S.C. OLX Online Services S.R.L. sau partenerii/clientii sai (prin intermediul S.C. OLX Online Services S.R.L.), abonarea la newsletter fiind optionala;

d. persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

e. dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

17.10 Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Companie beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Compania are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

17.11 Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Compania se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. OLX Online Services S.R.L., Bucuresti, Sector 1, Sos. Nicolae Titulescu, nr 4-8, Cladirea America House – Aripa de Vest, Etaj 5, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

 

18. Modificarile prezentului document

 

18.1 Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile, inclusiv Lista de preturi. Puteți accesa Termenii și Condițiile oricând la adresa: https://www.autovit.ro/termeni-si-conditii/business/. Suplimentar, Utilizatorii profesioniști vor fi notificați cu privire la aceste modificări, pe cale electronică.

18.2 Modificările intră în vigoare la data indicată de Furnizor, dar nu mai devreme de 15 zile de la notificarea modificărilor, cu excepția cazului în care dispozițiile legii aplicabile prevăd altfel.

18.3 Utilizatorul care nu acceptă conținutul modificărilor realizate își păstrează dreptul de a rezilia contractul în orice moment, de a șterge contul înregistrat pe Website și/sau de a nu mai accesa, vizita sau utiliza, în orice mod, Pagina Autovit.

 

19. Legea aplicabila. Litigii

 

19.1 Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

19.2 Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

 

Anexa 1: Lista de Preturi

Anexa actualizata la data de 09 Martie 2021. Puteți accesa versiunea anterioară aici.

Lista de preturi pentru categoriile: Autoturisme si Autoutilitare (preturile afisate nu includ TVA)

 

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

1-5 anunturi

€ 64.99

€ 99.99

€ 149.99

6-10 anunturi

€ 119.99

€ 174.99

€ 259.99

11-20 anunturi

€ 159.99

€ 249.99

€ 359.99

21-30 anunturi

 

€ 5.99/ anunt suplimentar

 

€ 319.99

€ 449.99

31-40 anunturi

€ 389.99

€ 529.99

41-50 anunturi

€ 6.99/ anunt suplimentar

 

€ 599.99

51-60 anunturi

€ 669.99

Peste 60 anunturi

€ 6.99/ anunt suplimentar

 

Lista de preturi pentru categoria: Agro (preturile afisate nu include TVA)

 

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

1-5 anunturi

€ 44.99

€ 59.99

€ 99.99

6-10 anunturi

€ 79.99

€ 99.99

€ 139.99

11-20 anunturi

€ 119.99

€ 149.99

€ 199.99

21-30 anunturi

 

€ 3.99/ anunt suplimentar

 

€ 179.99

€ 249.99

31-40 anunturi

€ 199.99

€ 279.99

41-50 anunturi

€ 4.49/ anunt suplimentar

 

€ 329.99

51-60 anunturi

€ 379.99

Peste 60 anunturi

€ 5.49/ anunt suplimentar

 

Lista de preturi pentru categoria: Motociclete (preturile afisate nu includ TVA)

 

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

1-5 anunturi

€ 24.99

€ 34.99

€ 49.99

6-10 anunturi

€ 39.99

€ 59.99

€ 89.99

11-20 anunturi

€ 69.99

€ 99.99

€ 144.99

21-30 anunturi

 

€ 2.49/ anunt suplimentar

 

€ 124.99

€ 159.99

31-40 anunturi

€ 134.99

€ 169.99

41-50 anunturi

€ 2.99/ anunt suplimentar

€ 189.99

Peste 50 anunturi

€ 3.49/ anunt suplimentar

 

Lista de preturi pentru categoria: Camioane, Remorci, Constructii (preturile afisate nu includ TVA)

 

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

1-5 anunturi

€ 69.99

€ 99.99

€ 149.99

6-10 anunturi

€ 129.99

€ 179.99

€ 269.99

11-20 anunturi

€ 189.99

€ 249.99

€ 369.99

21-30 anunturi

 

€ 6.99/ anunt suplimentar

 

€ 299.99

€ 449.99

31-40 anunturi

€ 369.99

€ 539.99

41-50 anunturi

€ 6.99/ anunt suplimentar

 

€ 599.99

51-60 anunturi

€ 659.99

Peste 60 anunturi

€ 7.99/ anunt suplimentar

 

Lista de preturi pentru categoria: Piese (preturile afisate nu include TVA)

 

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

1-100 anunturi

€ 34

€ 39

€ 59

101-250 anunturi

€ 64

€ 74

€ 99

251-500 anunturi

€ 109

€ 129

€ 179

501-1,000 anunturi

€ 189

€ 219

€ 279

1,001-1,500 anunturi

€ 249

€ 289

€ 379

1,501-2,000 anunturi

€ 299

€ 349

€ 459

2,001-3,000 anunturi

€ 399

€ 459

€ 579

3,001-4,000 anunturi

€ 499

€ 559

€ 719

4,001-5,000 anunturi

€ 599

€ 679

€ 879

5,001-6,500 anunturi

€ 699

€ 799

€1 039

6,501-8,000 anunturi

€ 799

€ 899

€1 169

8,001-10,000 anunturi

€ 949

€1 049

€1 299

10,001-12,500 anunturi

€1 099

€1 249

€1 499

12,501-15,000 anunturi

€1 199

€1 399

€1 699

15,001-17,500 anunturi

€1 299

€1 499

€1 799

17,501-20,000 anunturi

€1 399

€1 599

€1 849

20,001-30,000 anunturi

€1 499

€1 749

€1 899

30,001-40,000 anunturi

€1 599

€1 899

€2 099

40,001-50,000 anunturi

€1 679

€1 999

€2 249

50,001-65,000 anunturi

€1 839

€2 149

€2 499

65,001-80,000 anunturi

€1 939

€2 249

€2 699

80,001-100,000 anunturi

€1 999

€2 399

€2 899

Peste 100,001 anunturi

€ 0.01/anunt suplimentar

€ 0.01/anunt suplimentar

€ 0.02/anunt suplimentar

 

Lista beneficiilor incluse pentru categoriile: Autoturisme, Autoutilitare, Agro, Constructii, Remorci, Camioane si Motociclete

Beneficii

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

Valabilitate anunt (zile)

30

30

30

Reactualizari automate anunturi

0

1

4

Exportul anunturilor in OLX

DA

DA

DA

Pana la 30% reducere la achizitionarea de publicitate pe Autovit.ro

NU

NU

DA

Afisarea logoului dealerului in rezultatele cautarii

NU

DA

DA

Afisarea celorlalte masini din oferta la „Anunturi similare”

NU

DA

DA

Link extern catre site-ul dealerului

NU

NU

DA

Banner personalizat in galeria foto

NU

NU

DA

Access API

DA

DA

DA

Analiza de piata

NU

NU

DA

Programare Promovari

NU

NU

DA

Pret mediu in piata

NU

NU

DA

Pozitia anuntului in lista de rezultate

DA

DA

DA

Serviciu de apeluri

DA

DA

DA

Desfasurator apeluri/SMS-uri primite

NU

DA

DA

Subdomeniu nume-dealer.autovit.ro

DA

DA

DA

Prezentarea ca „Dealer premium Autovit.ro”

NU

DA

DA

Ecuson "Raspunde Rapid"

NU

DA

DA

Comparare performanta anunt cu anunturi similare

NU

DA

DA

Recomandari de crestere a vizibilitatii anunturilor

NU

DA

DA

Export statistics in .csv format

NU

DA

DA

Afisarea parcului auto pe harta in pagina anuntului

DA

DA

DA

 

Lista beneficiilor incluse pentru categoria Piese

Beneficii

Pachetul Bronze

Pachetul Silver

Pachetul Gold

Valabilitate anunt (zile)

30

30

30

Reactualizari automate anunturi

0

1

4

Exportul anunturilor in OLX

DA

DA

DA

Pana la 30% reducere la achizitionarea de publicitate pe Autovit.ro

NU

NU

DA

Afisarea logoului dealerului in rezultatele cautarii

NU

DA

DA

Afisarea celorlalte masini din oferta la „Anunturi similare”

NU

DA

DA

Link extern catre site-ul dealerului

NU

NU

DA

Banner personalizat in galeria foto

NU

NU

DA

Access API

DA

DA

DA

Analiza de piata

NU

NU

DA

Programare Promovari

NU

NU

DA

Pret mediu in piata

NU

NU

DA

Pozitia anuntului in lista de rezultate

DA

DA

DA

Serviciu de apeluri

DA

DA

DA

Desfasurator apeluri/SMS-uri primite

NU

DA

DA

Subdomeniu nume-dealer.autovit.ro

DA

DA

DA

Prezentarea ca „Dealer premium Autovit.ro”

NU

DA

DA

Ecuson "Raspunde Rapid"

NU

DA

DA

Comparare performanta anunt cu anunturi similare

NU

DA

DA

Recomandari de crestere a vizibilitatii anunturilor

NU

DA

DA

Export statistics in .csv format

NU

DA

DA

Afisarea parcului auto pe harta in pagina anuntului

DA

DA

DA

 

Anexa 2: Preturile aditionale de promovare si expunere suplimentara a anunturilor

 

Grila de preturi aditionale de promovare si expunere suplimentara a anunturilor in categoriile Autoturisme, Piese, Camioane, Utilitare, Remorci, Agro, Constructii, Motociclete  poate fi accesata apasand aici.

 

 

Anexa 3: Politica de Confidentialitate

 1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. OLX Online Services S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii Autovit si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina Autovit.
 2. S.C. OLX Online Services S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21738.
 3. Orice persoana care acceseaza Pagina Autovit si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina Autovit, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. OLX Online Services S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. OLX Online Services S.R.L. prin intermediul Paginii Autovit vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina Autovit vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acestaIn situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
 4. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
 5. S.C. OLX Online Services S.R.L. poate refuza eliminarea informațiilor dumneavoastră, dacă prelucrarea ulterioară a acestor date de către S.C. OLX Online Services S.R.L. este necesara și permisa de lege, inclusiv în cazul în care utilizatorul nu achită toate obligațiile față de grup sau în cazul în care S.C. OLX Online Services S.R.L. primeste și înregistreaza în scopuri de probă informații care demonstreaza comportamentul anterior al utilizatorului de a fi încălcat prevederile Regulamentului sau legea aplicabilă, și conservarea datelor este necesară pentru a explica împrejurările.
 6. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transferate către entități autorizate să le primească în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv autoritățile judiciare competente. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise, de asemenea de către S.C. OLX Online Services S.R.L. terților, în scopul efectuarii serviciilor oferite utilizatorilor prin intermediul Autovit.ro.
 7. Datele personale ale utilizatorilor sunt protejate de S.C. OLX Online Services S.R.L. împotriva divulgării lor neautorizate, precum și alte cazuri de divulgare sau pierdere și împotriva distrugerii sau modificarii neautorizate a datelor și informațiilor prin utilizarea unui sistem de securitate adecvat,, în special sistemele de criptare a datelor.
 8. Prin completarea si transmiterea anumitor formulare disponibile pe Pagina Autovit (e.g. contact dealer din pagina Anuntului) si/sau oferirea/transmiterea de date si/sau informatii cu caracter personal (adresa de e-mail, telefon etc.), prin orice alte mijloace, unor terti (dealeri etc.), utilizatorii inteleg si accepta faptul ca respectivii terti pot decide, independent de S.C. OLX Online Services S.R.L., sa prelucreze respectivele date cu caracter personal in scopuri ce nu se afla sub controlulS.C. OLX Online Services S.R.L. Prin urmare, S.C. OLX Online Services S.R.L. nu este raspunzatoare pentru si nu isi asuma nicio obligatie legata de divulgarea catre terti, de catre Utilizatori, a unor date cu caracter personal. S.C. OLX Online Services S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale pe care le prelucreaza in calitate de operator conform Termenilor si Conditiilor, insa oferirea de date personale unor terti se face de catre Utilizatori pe propriul risc si pe propria raspundere.
 9. S.C. OLX Online Services S.R.L. folosește adrese IP colectate în timpul conexiunilor la internet în scopuri tehnice legate de administrarea de server. În plus, adresele IP sunt utilizate pentru a colecta informații generale statistice și demografice (ex. Regiunea din care conexiunea). Aceste date nu sunt combinate cu datele oferite de Utilizatori și reprezintă doar materialul de analiză statistică și mecanisme de corecție de eroare de sistem.
 10. S.C. OLX Online Services S.R.L. folosește "cookies". Informațiile colectate folosind "cookies" ajuta la personalizarea serviciilor și conținutului lconform nevoilor individuale și preferințelor utilizatorilor si vizitatorilor pe pagina Autovit.ro, precum și la realizarea statisticilor generale cu privire la utilizarea de către utilizatorii de Internet a paginii Autovit.ro Dezactivarea opțiunilor browserului, care permitsă stocarea cookie-urilor, în principiu, nu împiedică utilizarea Autovit.ro, insa poate cauza unele inconveniente. Dispozițiile detaliate referitoare la cookie-uri determină Informații despre Cookies postate la adresa: http://www.autovit.ro/cookies.

 

Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube