Vinde acum
Favorite
Contul Meu

Dacia Duster

6 500 EUR
2018 32 000 km Benzina SUV
10:08, 25 mai 2023 ID: 7049521446

Detalii

Descriere

Acest anunț nu-i pe bune, pentru că scopul lui este să prevină tentativele de fraudă pe Autovit.ro.

Cum știi dacă anunțul e pe bune? OLX, Autovit.ro si Poliția Română îți recomandă kit-ul de shopping online în siguranță:
- Verifica istoricul masinii din anunt, cu ajutorul seriei VIN, pe stie-ul partenerului nostru, CarVertical, sau pe oricare platforma de verificare a istoricului.
- Verifica istoricul vânzatorului . Inainte sa incepi o tranzactie, verifica vechimea profilulului vanzatorului de pe platforma si numele entitatii juridice (daca exista) cu care isi desfasoara activitatea.
- Verifica Indicatorul de pret din anunt. Algoritmul din spatele acestuia calculeaza cat de buna este oferta, in raport cu anunturi similare de pe Autovit.ro.
- Discuta cu vanzatorul doar pe platforma!Istoricul discutiilor din mesageria Autovit.ro poate fi folosit ca dovezi, in caz de fraude/tentative de fraude.
- Mergi la vizionare cu un specialist. Apeleaza la un prieten care se pricepe, sau la un service specializat pentru a putea verifica starea vehiculului..
- Nu plati avans! Trimite avans de plata doar daca este securizat de un contract sau un document legal intermediar. Nu accesa link-uri suspecte si, sub nicio forma, nu introduce codul de securitate de pe card.
- Nu te lasa pacalit de imaginile (pre)lucrate! Imaginile de o calitate foarte buna ar putea fi preluate de pe Google. Poti verifica asta dand click-drepta pe imaginea din anunt si “Search Google for Image”.
- Raporteaza si salveaza! Ai gasit un anunt care suna a frauda? Nu trebuie s-o patesti, ca sa raportezi. Foloseste butonul Raporteaza si lasa-ne cat mai multe detalii despre neregulile observate.

Iti sarim in ajutor! Daca realizezi ca ai fost victima unei fraude online (ai pierdut o suma de bani), scrie-ne pe ajutor@autovit.ro sau suna-ne la 031 - arata numarul - / 031 - arata numarul - , de luni pana vineri, intre 09:00-17:00. In paralel, contacteaza autoritatile si raporteaza incidentul.

Date despre vanzator

Autovit.ro

Persoana fizica
Raspunde rapid la mesaje
Vanzator pe Autovit.ro din 2021

Alte contacte

Locatie

Dacia Duster
2018 32 000 km Benzina SUV
6 500 EUR

Autovit.ro

Persoana fizica
Raspunde rapid la mesaje
Vanzator pe Autovit.ro din 2021
Esti profesionist? Creeaza un cont de dealer
Ne gasesti pe:
Facebook Youtube