autovit.ro
B SECTIUNI

Abonamentul Standard Avantaj

Abonamentul Standard Avantaj este gandit astfel incat sa acopere nevoile majoritatii dealerilor auto, fiind cel mai raspandit si apreciat produs Autovit.ro. 

Abonamentul are un numar de 50 de operatiuni lunare incluse, atat activare cat si prelungire, dar si modificarea GRATUITA a anuntutilor. Totodata cele 9 promovari GRATUITE incluse in abonament (la valoarea nominala de 26 de euro) ofera dealerului posibilitatea de a-si evidentia ofertele sale obtinand astfel mult mai multe vizualizari si in consecinta mai multi clienti.

Optand pentru Standard Avantaj, dealerii beneficiaza de un mini site propriu, in cadrul Autovit.ro, unde isi pot expune oferta de autovehicule, piese si accesorii auto. Acest mini web site este asimilat unui  showroom virtual la care au acces toti cei peste 2 milioane de vizitatori lunari ai Autovit.ro.

De asemenea, abonamentul are inclus in pret si geolocalizarea parcului prin Google Maps, serviciile aditionale ale dealerului: service, finantari, etc.. Astfel, cei care consulta ofertele dealerilor pot ulterior sa viziteze parcul auto.

Pretul abonamentului este de 50 Euro+TVA

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)