autovit.ro
B SECTIUNI

Anuntul tau ajunge la milioane de potentiali cumparatori!

Stim ca vanzarea unei masini nu este intotdeauna un lucru usor, insa credem ca atunci cand ai parte de sustinere lucrurile devin mult mai simple. Si pentru ca vrem sa iti fim alaturi, echipa noastra se  preocupa constant de ce anume putem face ca anuntul tau sa ajunga la cat mai multi posibili cumparatori.

In acest sens, iata ce am facut in ultimele 6 luni:

  • Parteneriate co-branded cu unele dintre cele mai accesate platforme online: realitatea.net, Whatcar.ro, voom.ro, Rol.ro.
  • Parteneriate prin care anunturile apar sub forma de widgeturi pe:  libertatea.ro, evz.ro, a1.ro, vreaucredit.ro.
  • Aparitia automata a anuntului tau pe mercador.ro, cel mai accesat site de anunturi generaliste.

Practic, orice anunt postat pe autovit.ro este publicat gratuit si pe aceste site-uri unde poate fi vizualizat de milioane de potentiali cumparatori, asigurand asadar anunturilor voastre o vizibilitate marita. Imagineaza-ti ca obtinerea unei expuneri similare intr-un targ auto clasic este echivalentul a mai mult de 365 de zile petrecute in acel targ, la fel de mult cat ar dura ocolul pământului de cel putin 2 ori cu masina.

Cand postezi pe autovit.ro este ca si cand ai posta pe alte 8 site-uri simultan si gratis in acelasi timp. Ne bucuram ca astfel te putem aduce mult mai aproape de momentul final – strangerea mainii cumparatorului si incheierea tranzactiei.

21 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)