autovit.ro
B SECTIUNI

Asteptarea a luat sfarsit: Autovit.ro pe Android!

Am lansat mult asteptata aplicatie pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android! Autovit.ro este o aplicatie performanta cu ajutorul careia poti vinde sau cumpara masini, mai usor si mai rapid, de oriunde te-ai afla! Fie ca esti dealer sau persoana fizica, poti descarca gratuit aplicatia Autovit.ro din Google Play sau facand click aici!

Aplicatia contine aproape toate functionalitatile site-ului www.autovit.ro. Astfel, poti publica un anunt, il poti gestiona prin editare, stergere, prelungire, dezactivare, direct de pe telefon sau tableta. Daca esti dealer, iti poti gestiona contul mult mai usor si fara a fi conditionat de locatie! Preturile sunt neschimbare, 2 Euro + TVA/anunt, platibil automat prin SMS, iar aplicatia permite postarea si gestionarea unui numar nelimitat de anunturi. Mai mult, prin intermediul Aplicatiei Autovit.ro, poti posta anunturi pe Facebook si Twitter si le poti distribui prin e-mail sau SMS cu doar un singur click!

aplicatie autovit.ro pentru android

 

Totodata, pentru ca vrem sa-ti fim de ajutor in luarea deciziilor, am integrat in aplicatie si calculatorul pentru taxa de poluare si cel pentru statistici de pret in functie de marca, model, caroserie si an de fabricatie.

Speram sa-ti fie la fel de folositoare aceasta aplicatie pentru Android asa cum le-a fost celor 73.000 de utilizatori ai aplicatiei Autovit.ro pentru sistemul de operare iOS!

Tu ti-ai descarcat aplicatia? Spune-ne parerea ta!

16 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)