autovit.ro
B SECTIUNI

Audi A1 Citycarver: versiune softroad pentru cel mai mic model din gama constructorului german

Audi adaugă un crossover nou în gama sa. Alături de versiunile Allroad ale modelelor A4 și A6, avem acum Audi A1 Citycarver, un automobil cu aspect robust, dar dedicat uzului urban.

Audi a anunțat oficial lansarea unei noi versiuni pentru gama modelului A1. Bazat pe actualul A1 Sportback, noul A1 Citycarver este un crossover cu o gardă la sol mărită cu 40 m și look robust.

Cu o lungime de 4.04 metri și o gardă la sol înălțată cu 40 mm, noul A1 Citycarver este pregătit și pentru drumuri mai puțin perfecte. Pentru a obține creșterea gărzii la sol, Audi a integrat o suspensie nouă și jante mai mari, noul Audi A1 Citycarver fiind echipat cu roți de minim 16 inch.

Designul se înscrie în actuala linie Audi, partea frontală fiind dominată de grila Singleframe, dar personalizată cu două prize de aer amplasate deasupra grilei radiatorului. Spoilere sunt mai masive și mai robuste, iar clienții vor putea alege dintre nouă nuanțe de culoare pentru caroserie. Plafonul poate fi vopsit în culoare diferită de restul caroseriei (negru sau argintiu).

La interior, Audi a preluat majoritatea elementelor de la modelul A1 Sportback, dar a adăugat un stil diferit pentru gurile de ventilație și inserții colorate pentru consola centrală. Portbagajul are un volum de 335 litri. Planșa de bord este digitală, iar sistemul infotainment folosește un ecran de 10.1 inch. Sistemul audio de top este furnizat de Bang&Olufsen.

Audi nu a dat detalii despre ce motorizări vor fi folosite pentru noul A1 Citycarver. Cel mai probabil, noul model va prelua propulsoarele de pe actualui A1 Sportback. Așadar, este posibil să avem un motor de 1.0 litru în versiuni de 95 și 115, propulsor turbo de 1.5 litri și 150 CP sau puternicul motor de 2.0 litri turbo și 200 CP. Cel mai probabil, noul Audi A1 Citycarver va fi disponibil doar în versiune cu tracțiune față.

Prezentarea oficială va avea loc în luna august, iar primele livrări vor avea loc în toamnă.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)