autovit.ro
B SECTIUNI

AUDI Q8 E-TRON: modelul electric care tace și face

Test Drive 2023 | Audi Q8 E-tron | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Audi Q8 E-tron e mașina despre care e posibil să nu-ți dai seama că e un model electric, însă odată ce afli, te cucerește tocmai prin subtilitate, rămânând fidel design-ului specific al producătorului german – cu câteva noutăți notabile.

Sistemul de propulsie

Totuși, Audi Q8 E-tron are chiar două motoare electrice (câte unul pe fiecare punte), care dezvoltă 340 cai-putere și 660 Nm cuplu și ajută mașina să ajungă de la 0 la 100 km/h în 6 secunde. Bateria este de 89 kWh capacitate netă, ceea ce îți promite o autonomie de cel puțin 300 km în oraș.

Un design familiar, cu accente specifice

Linia ușor conservatoare a design-ului se păstrează atât la exterior, cât și la interior, însă acest lucru îți permite să te familiarizezi ușor cu habitaclul. Volanul, butoanele, tableta, selectorul de viteză clasic sunt printre elementele cunoscute de la un model Audi clasic. Vei descoperi, însă, și aspecte din design care sunt specifice modelului electric.

O experiență de condus confortabilă

Audi Q8 E-tron este confortabilă atât la drum întins, cât și în oraș, datorită suspensiei pneumatice. Soluția de a introduce padele pentru frânarea regenerativă în spatele volanului este una care va fi, cu siguranță, apreciată de mulți șoferi.

Modelul de față este un companion relaxat, căruia îi place să te însoțească în oraș sau în afara lui, creat în primul rând pentru confort.

👉Ești curios în legătură cu prețul? Descoperă-l, printre altele, în următorul review video detaliat.

👉Te vezi la volanul unui Audi Q8 E-tron? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)