autovit.ro
B SECTIUNI

Automobile Bavaria a împlinit 10 ani de existență

Cel mai mare showroom BMW din Europa de sud-est, Automobile Bavaria Băneasa, a împlinit 10 ani de existență. Pentru a celebra cum se cuvine momentul, dealerul a organizat un eveniment unde au fost prezente mai multe modele cu adevărat speciale. Datorită faptului că deține singura unitate de service din regiune autorizată să repare și să întrețină automobilele mărcii Rolls-Royce, Automobile Bavaria a prezentat în cadrul evenimentului, în premieră națională, cel mai luxos model decapotabil al mărcii – Rolls-Royce Dawn.

 

Rolls-Royce Dawn este propulsat de un motor V12 de 6,6 litri şi 570 CP, accelerează în doar 4,6 secunde de la 0 la 100 km/h, și are o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Preţul de listă al automobilului prezentat la showroom-ul Automobile Bavaria Băneasa este de 405.000 euro cu TVA.

vzv_7960

Activitate Automobile Bavaria în România

Automobile Bavaria a deschis cu zece ani în urmă cel mai mare showroom BMW din Europa centrală şi de sud-est. În toată această perioadă, showroom-ul din Băneasa a reușit să vândă peste 10.000 de automobile şi a înregistrat peste 100.000 de intrari în service pentru clienţii BMW.

Automobile Bavaria Băneasa este singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice, primul dealer certificat BMW M din România, primul agent de vânzări BMW i din România şi singurul service BMW i din Bucureşti.

De la showroom-ul situat la intrarea în Bucureşti, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti DN1, se livrează peste 1000 de automobile anual (BMW & MINI). Atelierele BMW şi MINI din Băneasa întreţin şi repară peste 12000 de automobile anual.

În anul 2016, Automobile Bavaria Group a obtinut un indice de satisfacţie a clienţilor de 99% în vânzări şi 98% pentru serviciile post-vanzare, unele dintre cele mai bune valori la nivel european. Showroom-ul BMW din Băneasa are o suprafaţă totală de aproape 4000 de metri pătraţi.

ab_10ani_selectie_048

“Un client mulţumit devine un client fidel, iar un client fidel rămâne în familia BMW. De-a lungu celor zece ani de activitate, aici în Băneasa, am avut şi perioade grele dar şi momente pline de satisfacţie. Este ceva normal. La peste 12.000 de intrări în service anual şi 10.000 de automobile vândute între anii 2006-2016, este imposibil să nu avem şi nemulţumiri. Totuşi, am reuşit să schimbăm multe lucruri din 2006 până în prezent iar rezultatele s-au văzut atât în vânzări, dar mai ales în feedback-ul primit de la clienţi. Am îmbunătăţit multe servicii şi am rămas în linia mărcii BMW pe care o reprezentăm de 22 de ani în România.” A declarat Michael Schmidt, Președinte și CEO Automobile Bavaria Group.

Printre vedetele care au fost prezente la evenimentul aniversar s-au numărat Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Dragoș Bucur și Toni Grecu. De asemenea, trebuie menționată prezența unui exemplar din cele 700 produse ale superbului BMW M4 GTS.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)