autovit.ro
B SECTIUNI

Autostrada A3 București-Ploiești va primi parcări și spații pentru servicii

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că va amenaja o serie de facilități pentru Autostrada A3, București-Ploiești.

Autostrada A3, București-Ploiești a fost deschisă circulației în anul 2012, dar nu a fost niciodată finalizată. Pe parcusul celor 60 de kilometri există o singură ieșire. Nu există spații de parcare, benzinării sau alte spații de servicii. Din acest motiv, plus accesul dificil, cei trei kilometri care ar fi trebuit să lege autostrada A3 de București nefiind finalizați nici până în ziua de astăzi, acesată autostradă nu este foarte populară printre șoferii din sudul țării.

germania

CNADNR a anunțat prin intremediul unui comunicat de presă că are de gând să schimbe această stare de fapt. Pentru accesul din București mai trebuie să așteptă, însă oficialii statului anunță că pe A3 vor fi în sfârșit amenajate trei parcări și trei spații de servicii.

Cele trei parcări vor fi amenajate la km 28, km 42 și km 50 pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii. Apoi vor exista trei spații de servicii, care vor fi ocupate cel mai probabil de benzinării. Acestea vor fi amplasate la km 57 (pe ambele sensuri de mers) precum și la km 17 (dreapta) și km 20 (stânga). Amenajarea acestor noi facilități a fost atribuită prin licitație către un consorțiu de firme. Conform CNADNR, proiectarea și realizarea noilor spații nu va depăși șase luni. Valoarea contractului este de 35 milioane de lei.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)