autovit.ro
B SECTIUNI

Autovit iti creste imaginea in fata clientilor

De curand am introdus noi functionalitati pentru a ajuta dealerii sa se promove mai usor in fata a celor 1.400.000 de potentiali cumparatori de pe autovit.

Paginile de dealeri au capatat un nou aspect, modern si atragator orientat spre cresterea vanzarilor. Ca si dealer acum puteti:

  • Include toate informatiile despre afacerea dumneavoastra pe prima pagina a profilului. Daca nu ati completat datele de contact, acum este momentul sa o faceti pentru ca acestea vor fi in plan principal! Pentru a va schimba datele,  autentificati-va si accesati pagina “Modificare Detalii”
  • Orienta utilizatorii autovit catre adresa dumneavoastra folosind o harta Google (accesibila acum oricarui tip de abonament dealer) . Pentru a crea o harta cu locatia dumneavoastra,  intrati in meniul “Modificare Detalii””  si selectati locatia parcului auto sau a firmei in modulul Google Maps.
  • Gestiona oferta mai usor, prin selectarea unei masini care sa apara in permanenta promovata pe prima pagina  a ofertelor pe care le aveti. Pentru a specifica masina promovata trebuie sa intrati in panoul de administrare (Auntentificare – Gestionare Anunturi ) sa faceti click pe un anunt – si sa apasati “Selectati ca anuntul principal”
  • Bonus, Toti dealerii de activi pe autovit.ro pot comanda carti de vizita gratuit, cate 100 la fiecare 3 luni. (Designul mai jos)

 

Ce spuneti?

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)