autovit.ro
B SECTIUNI

Autovit.ro la SAB & Accesorii 2012 – mai rapid, mai usor, drept la tinta!

Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi masini noi si second hand va fi prezent la cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii in perioada  19 – 28 octombrie cu numeroase surprize.

Vizitatorii vor gasi la eveniment autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Printre cei care si-au anuntat prezenta cu cele mai noi modele auto se numara Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Opel, Chevrolet, Citroen, Honda, Kia & Hyundai hibride.

In plus, nu trebuie ratata ocazia de a-l vedea, in laboratorul sau de simulare, pe cel mai cunoscut pilot roman de raliuri, Titi Aur.

Autovit.ro este onorat sa participe si la aceasta editie si va va tine la curent cu cele mai importante evenimente de acolo. Va invitam sa ne urmariti aici si pe pagina de Facebook!

Va asteptam cu mare drag pentru a ne cunoaste si pentru a va arata surprizele pe care vi le-am pregatit! Fiti pe faza, urmeaza un anunt important pentru toti fanii Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)