autovit.ro
B SECTIUNI

Autovit.ro vine de Black Friday cu peste 30 de oferte de masini cu reduceri de mii de euro

2016 este al treilea an consecutiv cand Autovit.ro propune pasionatilor de masini un Black Friday cu peste 30 de automobile la oferta.

“In data de 18 noiembrie 2016, in cadrul celui mai generos eveniment de tip Black Friday din industria auto, discounturile la masini vor fi de mii de euro pentru fiecare exemplar si vor urca pana la zeci de mii de euro in cazul modelelor noi premium. Doar pe blackfriday.autovit.ro”, declara Cristi Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Nu rata startul reducerilor de Black Friday! Inscrie-te aici sa primesti alerta in timp real!

In 2015, discounturile totale acordate celor care au achizitionat masini in cadrul evenimentului Black Friday de pe Autovit.ro s-au ridicat la 280.000 de euro, iar toate masinile aflate la oferta au fost vandute. Cea mai apreciata oferta in 2015 a fost un model BMW Seria 6 640, cu reducere de 48.589 de euro.

“Masinile aflate in oferta de Black Friday provin de la dealeri auto cu renume, au o garantie de cel putin un an, kilometraj verificabil si istoric de service. In plus, noi personal verificam ca pretul din oferta de Black Friday are un discount semnificativ comparativ cu cel de dinainte”, adauga Cristi Cojocaru.

Pentru a beneficia de oferta, doritorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli: sa sune la dealerul care propune oferta si sa achite un avans pentru a rezerva masina dorita.

Cumparatorii se pot inscrie inainte de startul campaniei pe blackfriday.autovit.ro, completand formularul de pe pagina si vor primi alerte prin email si SMS pentru a afla ce oferte sunt disponibile de Black Friday imediat ce campania incepe.

Aflat deja la a treia editie, Black Friday pe Autovit.ro a devenit un eveniment asteptat de toti cei care doresc sa faca o schimbare sau sa isi cumpere inca o masina. Daca in 2015, numarul de vizitatori care au intrat pe pagina dedicata evenimentului comercial s-a dublat fata de anul anterior, in 2016 evenimentul va fi si mai popular, din estimarile echipei Autovit.ro.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)