autovit.ro
B SECTIUNI

Azi si maine, Politia intensifica controalele in trafic

Mare atentie pentru ca in perioada 23 – 25 octombrie, politistii rutieri actioneaza in trafic cu toate autospecialele dotate cu aparatura de masurare a vitezei de deplasare. La actiune se alatura si reprezentantii I.S.C.T.R si R.A.R care vor verifica legalitatea derularii transporturilor publice de persoane si starea tehnica a autovehiculelor.

Actiunea concentrata a Politiei are drept scop sanctionarea exceselor de viteza, depasirilor neregulamentare, precum si neacordarea prioritatii vehiculelor sau pietonilor. Asa ca fiti prevazatori pentru a va feri de neplaceri…

In urma analizelor efectuate de specialistii Directiei Rutiere a reiesit ca in ultimele zile s-au inregistrat mai multe accidente soldate cu pierderea de vieti omenesti, pe fondul implicarii tot mai frecvente in accidente a autovehiculelor destinate transportului public de persoane.

In acest sens, ministrul administratiei si internelor, domnul Mircea Dusa, a dispus ca in perioada urmatoare sa fie intensificate actiunile de combatere si prevenire a evenimentelor rutiere, actiuni ce vor fi derulate impreuna cu reprezentanti din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Astfel polististii rutieri vor actiona impreuna cu reprezentanti ai I.S.C.T.R pentru verificarea legalitatii derularii transporturilor publice de persoane, iar alaturi de reprezentanti ai R.A.R vor verifica starea tehnica a autovehiculelor aflate in trafic.

Prin urmare, aveti mare grija sa circulati legal pentru a evita vreo sanctiune din partea organelor de control care in aceste doua zile vor fi si mai vigilente…

5 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)