autovit.ro
B SECTIUNI

BMW i7: una dintre cele mai sofisticate limuzine din lume

Test Drive 2024 | BMW i7 2024 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Unele mașini îți arată de ce pasiunea pentru domeniul auto are atât de mulți adepți, iar una dintre ele este cu siguranță BMW i7. Este, fără îndoială, o mașină care vorbește în primul rând prin design și atrage absolut toate privirile în trafic. Am spune că este definiția mobilității de lux, iar după ce vei urmări review-ul auto, ne vei da dreptate.

Un interior care pare din viitor

Piesa de rezistență și ceea ce te face să vrei să-ți petreci mulți kilometri ca pasager este, cu siguranță, „televizorul” de care au parte cei care călătoresc în spate. BMW Theatre Screen se extinde din plafon și înlocuiește ecranele clasice de pe spătarele scaunelor. Te bucuri de un ecran tactil de 79.5 cm și o rezoluție 8K. Te simți ca la cinema nu doar datorită tuturor platformelor de streaming pe care le poți accesa, dar și sistemului de sonorizare Bowers & Wilkins.

Tot la interior, materialele sunt și ele din clasa premium – începând cu tapițeria textilă care folosește cașmirul pentru o experiență la superlativ. Cotierele încălzite și masajul în scaune contribuie și ele la a crea un nivel de confort înalt.

Performanțele care te vor cuceri

BMW i7 e pus în mișcare de sistemul de propulsie electric eDrive de generația a 5-a și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde. De ce se diferențiază de competiție? Pentru că integrează două motoare electrice sincron care nu folosesc magneți permanenți pentru rotor. Iar asta asigură un răspuns remarcabil la orice apăsare a accelerației.

Design-ul exterior surprinzător

Grila frontală este recognoscibilă, însă vine într-o formă mai agresivă. Mașina vine echipată cu faruri LED adaptive, iar opțional poți alege farurile din cristal BMW Iconic Glow, care creează un efect de lumină neegalat de niciun alt automobil. Detaliile din design-ul caroseriei și atenția la detalii în realizarea fiecărei componente sunt puncte forte care nu trec neobservate.

Ca să fii la volanul propriului tău BMW i7 ai nevoie de 200.000 euro, însă știi că vei conduce una dintre cele mai sofisticate limuzine din lume.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre BMW i7.

👉 Ți-a atras atenția BMW i7? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)