autovit.ro
B SECTIUNI

BMW iX3 Concept anunță primul SUV full-electric produs de marca bavareză

Salonul Auto de Beijing a fost locul unde BMW a prezentat un concept ce anunță un moment important în istoria mărcii din Munchen. BMW iX3 este conceptul unui SUV full-electric ce va fi lansat în versiune de serie în 2020.

BMW a prezentat la Beijing un concept extrem de important pentru istoria mărcii din Munchen. Este vorba de modelul BMW iX3, primul SUV full-electric construit de către BMW, iar versiunea de serie va fi lansată în 2020.

Conceptul iX3 anunță linia de design ce va fi folosită de către noul SUV electric. O parte din elemente sunt preluate de la actualul model BMW X3, dar designerii BMW introduc și o serie de artificii de design noi. Partea forntală este dominată de o grilă diferită față de stilul obișnuit BMW. Grila clasică a radiatorului a fost reinterpretată având acum o formă nouă.

BMW iX3 se diferențiază față de versiunea cu motor termic prin culoarea albastră folosită pentru a accentua noua grilă și logo-ul BMW. Jantele au, de asemenea, un design special pentru a îmbunătății aerodinamica mașinii.

BMW a publicat o galerie cu imagini ale exteriorului conceptului iX3, interiorul fiind deocamdată păstrat secret. Conceptul folosește cea mai nouă tehnologie BMW pentru automobile electrice, tehnologie ce a ajuns la a cincea generație. Conceptul BMW iX3 va folosi un motor electric ce genereză 200 kW, adică 270 cai putere, iar acumulatorii au o capacitate de peste 70kWh și oferă o autonomie de peste 400 kilometri.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)