autovit.ro
B SECTIUNI

BMW M3 CS este cel mai nou model performant produs în serie limitată de constructorul german din Bavaria

După debutul BMW M4 CS în aprilie, care a deschis acest nou segment de modele M, BMW M3 CS este al doilea model care poartă acest indicativ.

Pentru cei care un BMW M3 nu este suficient de performant, BMW a lansat o serie limitată numită M3 CS. Aceast model exclusiv vine cu un plus de putere și o serie de elemente ale caroseriei produse din CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon).

Noul model va putea fi comandat de la începutul anului viitor, în timp ce producţia este pregătită pentru luna martie 2018. Datorită folosirii elementelor de caroserie din CFRP, noul BMW M3 CS este mai ușor ca modelul M3 normal. Masa proprie este acum de 1585 kilograme. Capota și plafonul modelului sunt fabricate din CFRP.

Spatele automobilului dispune de un spoiler redesenat, realizat din fibră de carbon vizibilă. Pentru a menţine caracterul practic în utilizarea zilnică, M3 CS nu folosește un roll-bar interior. În ciuda orientării către sportivitate a noului BMW M3 CS, potențialii clienți nu trebuie să renunţe la dotările pentru confort, precum sistemul de climatizare. De asemenea, există un sistem audio Harman Kardon de înaltă calitate, în timp ce sistemul de navigaţie BMW Professional face şi el parte din specificaţiile standard ale noului BMW M3 CS.

Puterea motorului de 3.0 litri cu șase cilindri în linie a fost mărită la 460 CP, cu 10 CP în plus față de versiunea normală a modelului M3.Cuplul maxim creşte cu 50 Nm, până la 600 Nm. Acustica motorului este asigurată de un sistemului de evacuare sport M care a fost adaptat special pentru versiunea CS.

Doar 1.200 de exemplare BMW M3 CS vor fi produse la uzina BMW din Regensburg.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)