autovit.ro
B SECTIUNI

BMW M3 in haine StopTech

APP Automotive a dezvaluit o versiune modificata a modelului BMW M3, botezata StopTech Trackday Edition. Asa cum numele o sugereaza, masina este prevazuta cu un sistem de franare performant de provenienta StopTech, din aluminiu forjat cu etriere cu sase pistonase vopsite in camp electrostatic si montate pe discuri cu dimensiunea 380×35 mm pe fata. Pentru puntea spate, tunerul a montat etriere cu patru pistonase care blocheaza niste discuri ceva mai mici, de 355×32 mm.
Gratie acestei setari, M3-ul are o perioada de deccelerare de-a dreptul impresionanta, -13,4 m/s². Desigur ca aportul tunerului nu s-a limitat la niste frane mai puternice, (de fapt foarte puternice), asa ca APP a invelit caroseria bavarezei in folie de titan airgitiu mat, iar in cazul suspensiei a venit cu solutia sport KW. Nu lipsesc nici evacuarea din titaniu cu sunet gutural, care cantareste cu 23 kg mai putin decat cea originala, ori jantele ATS Race Light pe 19 inch, fiecare dintre cele patru roti fiind mai usoara cu 1,5 kg decat cea de serie. In ce opriveste gumele, s-a optat pentru unele de inalta performanta, Michelin Pilot Sport 2.

Sub capota, motorul modificat dezvolta 450 CP si un cuplu maxim de 440 Nm. Cu alte cuvinte, 30 CP si 40 Nm peste bagajul de putere oferit de versiunea de serie.
Nu exista deocamdata informatii privind pretul ori data de la care M3-ul trecut ca reactie adversa in carnetul cardiacilor va fi disponibil.

Analiza completa a modelului BMW M3 Coupe disponibila pe www.whatcar.ro.
Testul video cu BMW M3 Coupe disponibil prin click aici…

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)