autovit.ro
B SECTIUNI

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe: amprenta rafinamentului

BMW Group si studioul de design Pininfarina au pregatit pentru editia din acest a exclusivistului eveniment “Concorso d’Eleganza Villa d’Este” un concept surprinzator: BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.  Este vorba despre prima colaborare intre cele doua companii, iar rezultatul pare a fi pe masura asteptarilor…

Cum discutam intr-un articol anterior, Concorso d’Eleganza Villa d’Este organizat de peste opt decenii pe malul lacului Como (Italia) este cel mai asteptat eveniment auto al anului, in materie de eleganta. Iar pe langa etalarea unor exemplare de colectie, ori concursuri cu autovehicule de epoca, acest eveniment anual este locul in care cei mai importanti actori ai lumii auto isi etaleaza cele mai noi studii de design. Asa ca de la acest eveniment nu putea sa lipseasca BMW Group care impreuna cu Pininfarina au pregatit un prototip interesant botezat BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe, o combinatie interesanta intre trecutul si viitorul automobilului.

BMW

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe este continuarea unei noi abordari ce a fost lansata la editia trecuta a exclusivistului eveniment: BMW Zagato Coupe. Insa conceptul pregatit pentru Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013 adauga o noua dimensiune elegantei si exclusivitatii modelelor BMW imprumutand rafinamentul modern al Italiei. Modelul pastreaza proportiile BMW emblematice, deosebit de sportive: ampatament lung, capota extinsa a motorului, console scurte si habitaclu impins spre partea posterioara, cu o linie a plafonului care “coboara” deosebit de lin. La acestea se adauga o interpretare noua a detaliilor care poarta amprenta rafinata a celebrei case de design italiene Pininfarina.

Exteriorul simbolizeaza armonia moderna dintre putere si eleganta, pe care o regasim si la motorul V12 de sub capota. In habitaclu, BMW Gran Lusso Coupe dovedeste o combinatie desavarsita de eleganta si lux contemporan. Aici, exclusivitatea, confortul si sportivitatea se contopesc pentru o experienta interioara unica.

BMW2

Insa mai multe informatii despre conceptul BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe le vom afla dupa lansarea oficiala programata pentru 24 mai in cadrul evenimentului Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013. Pana atunci ce parere aveti despre designul acestui spectaculos studiu de design realizat de BMW Group in colaborare cu Pininfarina?

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)