autovit.ro
B SECTIUNI

BMW Seria 4 a primit un facelift discret

Versiunile Coupe, Cabrio și GranCoupe ale modelului de clasă medie BMW au primit un facelift ce aduce o serie de modificări pentru designul exterior și interior. Modificările se aplică și modelului performant BMW M4.

BMW Seria 4 a fost lansat în 2013 și se află la jumătatea carierei. Așa cum este normal, germanii au decis să aplice un discret facelift pentru a împrospăta gama de versiuni Coupe, Cabriolet și GranCoupe a modelului de clasă medie.

bmw-seria-4-facelift-10

Modificările de design exterior sunt vizibile în zona blocurilor optice care beneficiază acum de tehnologia full-LED. Proiectoarele de ceață au formă nouă și folosesc și ele tehnologia LED, iar spoilerul față a fost redesenat. Stopurile LED au și ele o formă nouă, iar spoilerul spate are un design diferit.

bmw-seria-4-facelift-11

Gama de culori exterioare a fost îmbogățită cu două nuanțe noi de albastru și portocaliu, iar jantele de aliaj de 18 și 19 inch sunt disponibile în patru variante noi. Noile BMW Seria 4 Coupe și GranCoupe dispun acum de o setare mai rigidă a suspensiei, care oferă o manevrabilitate mai sportivă fără a reduce confortul. Atât dinamica laterală, cât şi cea longitudinală au fost îmbunătăţite, indiferent de sarcina de la bord. Acest lucru este valabil nu numai pentru suspensia standard, ci şi pentru suspensia M Sport şi cea adaptivă. Toate modelele BMW Seria 4 noi se bucură acum de şi mai multă stabilitate în linie dreaptă şi de o direcţie cu reacţie mai bună.

bmw-seria-4-facelift-1

Toate motoarele pe benzină şi propulsoarele diesel cu patru cilindri din echiparea noului BMW Seria 4 provin din cea mai nouă familie de motoare BMW EfficientDynamics şi sunt echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo. Pentru toate modelele BMW Seria 4 noi sunt disponibile trei motoare pe benzină cu puteri ce variază între 184 și 326 CP (BMW 420i, BMW 430i şi BMW 440i) şi trei versiuni diesel cu puteri între 190 și 313 CP (BMW 420d, BMW 430d, BMW 435d xDrive).

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)