autovit.ro
B SECTIUNI

CADILLAC XT4: un SUV care își face loc pe listele de dorințe ale românilor

Test Drive 2023 | CADILLAC XT4 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Alături de prietenii de la eBlog Auto am făcut cunoștință cu Cadillac XT4, cel mai mic SUV al celor de la Cadillac – o mașină americană care a revenit pe meleaguri românești și care va aduna, cu siguranță, mulți adepți. Din mai multe motive. Singura diferență de continent pentru acest model este, în principiu, pachetul export, ceea ce înseamnă că la noi mașinile vin cu semnalizatoare de culoare galbenă.

Sistemul de propulsie

Cadillac XT4 vine echipat cu un motor 2.0 turbo, cu 230 cai putere și un cuplu de 350 Nm (de unde și sigla 350T de pe spatele mașinii). Viteza de la 0 la 100 km/h se atinge în 7.3 secunde, ceea ce e suficient de rapid pentru o mașină de la care nu trebuie, totuși, să avem pretenții la performanțe de viteză.

Confortul la interior

Chiar dacă este cel mai mic SUV din gamă, Cadillac XT4 are cel mai mare spațiu pentru picioare pe bancheta din spate. Totodată, suspensia activă Sport este suficient de confortabilă pentru toți pasagerii, așa cum sunt și scaunele, cu încălzire, ventilație și funcție de masaj. Sistemele de siguranță de la bord contribuie și la confort, împreună cu senzorii și camerele care asigură o vedere 360.

Experiența de condus

Cutia automată de viteze în 9 trepte face trecerea într-un mod lin, iar experiența de condus este una plăcută chiar și la drum lung – cei 350 Nm cuplu se simt bine atunci când accelerezi.
Îți povestim mai multe, pe îndelete, în review-ul video de mai jos.

👉 Urmărește test drive-ul video și descoperă toate detaliile pe care vrei să le știi despre Cadillac XT4.

👉 Dacă ești de părere că merită să devii prieten cu Cadillac XT4, explorează ofertele pe care le-am pregătit pentru tine pe Autovit.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)